FOTBAL  »  Superliga  »  SEMINAR

FOTO Massimo Lucchesi a fost invitat la Timișoara la un seminar cu 100 de antrenori

Articol de - Publicat luni, 28 noiembrie 2016 16:56

Zilele trecute, la Timișoara, a fost organizat un curs pentru antrenori, un eveniment la care au participat 100 de tehnicieni din diverse colțuri ale României, iar Massimo Lucchesi a fost invitatul special al work-shop-ului.

Este cel mai mare eveniment de acest fel ținut în provincie. Cursurile au fost ținute în "Aula Magna" din clădirea Rectoratului Universității Politehnice Timișoara.

"Între noi toți care am fost la cursuri și pe gazon, la testele practice, s-a creat un raport, o legătură", a declarat Lucchesi, care a lucrat pentru mai multe grupări din Il Calcio, printre care Milan sau AS Roma.

La seminarul ce-a ținut două zile a participat și Dan Apolzan, directorul Școlii Federale de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal:

"Îi mulțumesc lui Massimo Lucchesi pentru că a venit încă o dată în România și, ca de obicei, și-a dovedit profesionalismul. Își respectă meseria si avem multe de învățat din ceea ce a prezentat teoretic și practic. Mulțumesc celor prezenți, au arătat că există interes și își iubesc meseria. Condițiile în care noi, antrenorii, muncim sunt foarte grele, însă trebuie să reținem și să aplicăm din ceea ce ni s-a predat zilele acestea.

Nu în ultimul rând, îl felicit pe inițiatorul și realizatorul acestui eveniment deosebit, Ciprian Urican, care a făcut posibilă derularea la standarde înalte a acestei acțiuni. Îi recomand să continue pe această linie, această primă abordare finalizându-se cu mare succes!".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close