FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

FOTO Mesaj afișat de Peluza Sud a Stelei în Piața Universității la 28 de ani de la Revoluție

Foto: Facebook Suntem Celebri +1   FOTO
Foto: Facebook Suntem Celebri

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 21:55

În ziua în care s-au împlinit 28 de ani de la începutul Revoluției în București, Peluza Sud a Stelei a afișat un mesaj în Piața Universității din Capitală:

"Nu uităm lupta eroilor pentru libertate dedicată nouă și generațiilor ce vin din spate".

Pe 21 decembrie 1989, începea și la București Revoluția care a dus la căderea regimului comunist condus de Nicolae Ceaușescu. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
its1134
its1134  •  22 Decembrie 2017, 02:32

Nu am participat niciodată la organizarea asta în peluze (care nu înseamnă nimic pentru nimeni) .. deci n-o sa-nțeleg de ce nu știu ăștia să pună SPAȚIU între cuvinte.

jalabert
jalabert  •  22 Decembrie 2017, 02:02

Hai ca-i buna poanta ei reprezinta o generatie de iubitori de echipe departamentale adica fix ce au sperat cei de la revolutie sa dispara. Obraznicie mai mare ca a peluzarilor talpanisti nici nu exista. Ei erau ultimii oameni de pe pamant cam la nivelui dictatorului kim care aveau dreptul sa se refere la eroii revolutiei.

rjka
rjka  •  21 Decembrie 2017, 23:52

Ce poti sai ceri unui fcsbist care comenteaza un subiect care nu are legatura cu fotbalul doar in peluzele din romania mai vezi o urma de patriotism si respect pentru eroi care au murit pentru noi dar la noi in zile de azi mai important este sa te duci pe stadion doar pentru a astepta patronul echipei dupa meci sai ceri sa se urce pe masina sau sai ceri bani pe bilet pentru ca pentru tine sutinerea unei echipe inseamna doar cand castiga echipa asta tipic pentru suporterul fcsbist care are este un devorator de can can si hahalere

Vezi toate comentariile (6)
Comentează