FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CLUJ

FOTO Mihai Neşu şi-a început treaba la Universitatea Cluj » Prima poză cu fostul fundaş

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 01:09

Mihai Neşu, fostul fotbalist al Stelei, şi-a început munca la Universitatea Cluj, iar poza postată pe site-ul oficial arată că acesta se simte foarte bine în noua postură.
Neşu a revenit în fotbalul românesc alături de George Ogăraru, care l-a cooptat în staff-ul său tehnic pentru postul de video-analist.

Fostul fundaş a fost nevoit să renunţe la cariera de fotbalist în 2011, cînd a fost accidentat de un coechipier la antrenamentele lui Utrecht, acesta fiind ultimul său contact cu fotbalul profesionist. Din cauza accidentării, Neşu a paralizat de la gît în jos.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
doruletj
doruletj  •  19 Septembrie 2014, 18:12

Bafta si multa sanatate Mihai!

dino80
dino80  •  19 Septembrie 2014, 09:29

Multa bafta ii doresc lui Mihaita Nesu si sper ca asta sa fie inceputul si ajutorul de care avea nevoie pentru revenirea la o viata normala a sa!

wallachian
wallachian  •  19 Septembrie 2014, 09:03

succes si lui nesu si lui ogararu!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează