FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / CORESPONDEŢĂ DIN AUSTRIA DE LA TRIMIŞII GSP

FOTO Moartea căprioarei II » Căldura i-a făcut pe stelişti să sufere înzecit la şedinţa de pregătire de ieri dimineaţă

Pintilii s-a încins atît de tare, că și-a improvizat un duș dintr-o sticlă cu apă +7   FOTO
Pintilii s-a încins atît de tare, că și-a improvizat un duș dintr-o sticlă cu apă

Articol de , - Publicat luni, 17 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 16 iunie 2013 20:32

Steliştii au fost luaţi tare de preparatorul Neubert încă de la primul antrenament pe tărîm austriac.

Ieri, la ora 11:00, roş-albaştrii au ieşit pe gazonul terenului de la marginea localităţii în care sînt cazaţi. După o scurtă discuţie, Reghecampf i-a lăsat pe jucători pe mîna lui Thomas Neubert, coşmarul lor din pauzele competiţionale. Ca de obicei, fotbaliştii s-au încălzit folosind corzile TRX, apoi au trecut la exerciţii de streching, unde au folosit şi mingile medicinale, singurele de care vor avea parte în aceste prime zile de cantonament.

"Cu siguranţă va fi greu în pregătire, dar mai rău decît a fost în Spania nu cred că poate fi. Atunci a fost «moartea căprioarei», cum zicem noi jucătorii", spunea Gardoş cu două zile înainte de reunire. S-a alintat însă degeaba, pentru că în Austria e chiar mai greu decît a fost pe Costa del Sol, iar asta din cauza temperaturii. Dacă sîmbătă, cînd steliştii au ajuns aici, vremea a fost bună şi chiar a plouat în cîteva rînduri, ieri dimineaţă, la ora antrenamentului, termometrul arăta 28 de grade Celsius!

Calvarul a început atunci cînd Neubert i-a împărţit pe fotbalişti în patru grupe şi a dat startul la alergare. Szukala, Gardoş şi ceilalţi au uitat de relaxarea din Ibiza sau Mallorca, unde şi-au petrecut vacanţele, şi au început să tragă tare.

Cîte 5 reprize de 5 minute de alergare uşoară, în ritm susţinut, apoi accelerat, dar nu sprint, şi între ele doar două minute de pauză. Bourceanu, Latovlevici şi Szukala s-au prezentat din nou cel mai bine, în schimb, Doru Bratu a intrat în cîteva rînduri în gura lui Reghecampf, care superviza totul de pe margine.

Tehnicianul nu şi-a menajat nici colaboratorii, care au alergat cot la cot cu jucătorii. Nemulţumit de ritmul acestora, Reghe le-a strigat să se oprească: "Dacă nu trageţi tare, staţi pe margine! Nu vedeţi că-i ţineţi pe loc?!". Fluierul de final al lui Neubert a venit ca o izbăvire pentru fotbalişti, care au luat înapoi drumul spre autocar după fix 90 de minute. Şi au început să taie din zilele de calvar pe care trebuie să le petreacă în Austria. AMR 10!

Stanciu stă bine
Dacă Răduţ a făcut cunoştinţă cu metodele de pregătire ale lui Neubert în vara trecută, înainte de a fi împrumutat la Pandurii, pentru Nicolae Stanciu a fost ceva nou.

Mijlocaşul transferat de la Vaslui s-a prezentat bine la antrenamentul de ieri, fără a ieşi însă în evidenţă. Reghe l-a felicitat la final, dar i-a transmis că vrea mai mult de la el. Cealaltă achiziţie, Florin Niţă, s-a pregătit alături de ceilalţi portari din lot.

"Ce să căutaţi în Qatar?"
Supărat că cei din staff-ul său nu aşază mai repede jaloanele, Laurenţiu Reghecampf le-a reproşat asta, pe un ton amical însă: "Hai, ce faceţi? Treziţi-vă, am venit aici să muncim!". Răspunsul a stîrnit hohote de rîs: "Mister, nu ne mai certa că plecăm în lumea arabă, în Qatar, în Kuweit, găsim noi ceva". Reghe a zîmbit şi le-a răspuns: "Ce să căutaţi voi acolo? Credeţi că ăia n-au acolo medici, masori, metodişti sau cărăuşi?".

Dopaţi cu apă
Pentru că afară era foarte cald, Reghecampf a insistat ca în fiecare pauză elevii săi să bea apă. Antrenorul a strigat mereu după sticlele de "jumate" şi şi-a trimis colaboratorii să-i hidrateze pe jucători, aflaţi în toate colţurile terenului. În schimb, tehnicianul nu i-a lăsat deloc pe jucători să se odihnească, interzicîndu-le să se prăbuşească pe gazon între reprizele de alergare.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
statham_j
statham_j  •  17 Iunie 2013, 09:11
Postat de vasy86le pe 17 Iunie 2013, 08:25

Sa intleg ca ala din poza e "caprioara" ? =))

dupa cum stim cu totii, conform spuselor lui Talnar..."caprioarele" sunt la Dinamo....:)))) nu putem sa luam licenta "moartea caprioarei" domnului Talnar....

vasy86le
vasy86le  •  17 Iunie 2013, 08:25

Sa intleg ca ala din poza e "caprioara" ? =))

gerulathor
gerulathor  •  17 Iunie 2013, 05:02

Uite frate cum se DOPEAZA Stelistii...nu se poate asa ceva. Rog PROSTIMEA sa ia masuri(dar nu cu gura!) ci sa treaca la fapte si sa scrie la UEFA ca Steua se dopeaza astfel!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează