FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

FOTO Moment inedit într-o emisiune TV » Și-a scos pălăria în direct în fața lui Șumudică

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2016 20:12

Jurnalistul Decebal Rădulescu a surprins pe toată lumea cu gestul făcut în această seară, în cadrul emisiunii DigiSport Special, unde a fost invitat alături de Marius Șumudică.

Decebal Rădulescu a apărut în fața telespectatorilor cu o pălărie pe cap, pe care și-a dat-o jos în momentul în care a vorbit despre antrenorul Marius Șumudică.

"Mi-am luat această pălărie pentru a mi-o scoate în fața lui Marius Șumudică și în fața performanțelor incredibile pe care le-a obținut în acest an", a declarat Rădulescu.

decebal
Decebal Rădulcescu în studioul Digi Sport

PERFORMANŢELE LUI ŞUMUDICĂ ÎN ACEST AN, PE BANCA ASTREI:

  • a câştigat titlul, primul din istoria clubului
  • a câştigat Supercupa României
  • a calificat echipa în grupele Europa League, după ce a eliminat-o pe West Ham, 1-1 şi 1-0
  • a făcut 8 puncte în grupă, s-a calificat în primăvară de pe locul 2
  • echipa a vândut pe parcursul anului jucători în valoare de aproape 5 milioane de euro: Enache, Boldrin, Amorim şi Alibec (toţi la Steaua), Budescu (China)
  • bonusurile pentru parcursul din Europa: 4,5 milioane de euro, la care se va adăuga cota de Market Pool, de minimum 2 milioane de euro
  • de pe urma jucătorilor pe care Astra i-a dat României la Euro 2016, clubul din Giurgiu a încasat 420.000 de euro: Lung jr., Găman şi Alibec

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Decembrie 2016, 11:54
Postat de dreak pe 21 Decembrie 2016, 02:05

Bai *** ***, prost esti tu cu tot neamul tau ***. Pai nu stie toata lumea cat cotizeaza ciobanetele pe la slugoii din presa scrisa ? *** ! Ai vazut decizia instantei ? VA PASTE DESFIINTAREA !!!

in visele tale ,orice este posibil,si daca ma injuri ,sa se aleaga ce vrei tu de ai mei,de ai tai ,boul si prostu lumii,se vede ca esti rapedist !

530120557137542
Traian Saioc  •  21 Decembrie 2016, 06:34

Nu inteleg de ce clubul amendeaza antrenorul daca este antifcsb,rivalul lor,probabil ca sa-l curete de banii cistigati in campionat si in cupe.Oricum,RUSINE MARE !!!

dreak
dreak  •  21 Decembrie 2016, 02:05
Postat de andyandrei2015 pe 21 Decembrie 2016, 00:54

se vede ca esti rapidist,adica un mare prost,bine sa nu generalizam,nu toti rapidistii sunt prosti,marea lor majoritate :) si mai ales hateri !

Bai *** ***, prost esti tu cu tot neamul tau ***. Pai nu stie toata lumea cat cotizeaza ciobanetele pe la slugoii din presa scrisa ? *** ! Ai vazut decizia instantei ? VA PASTE DESFIINTAREA !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează