FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Momente emoţionante cu Lucian Sînmărtean la Bistriţa: "Mamă, sper că eşti mîndră de copilul tău!"

Lucian și-a rostit discursul ținîndu-și fetița de mînă, sub privirile înlăcrimate ale mamei și cele mîndre ale soției +3   FOTO
Lucian și-a rostit discursul ținîndu-și fetița de mînă, sub privirile înlăcrimate ale mamei și cele mîndre ale soției

Articol de - Publicat sambata, 20 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 decembrie 2014 22:10

Stelistul a ţinut un scurt discurs care a mişcat întreaga asistenţă, iar mamei lui Lucian i-au dat lacrimile.

Lucian Sînmărtean a mai bifat o premieră în 2014. A intrat în primul grup care obţine titlul de cetăţean de onoare al Bistriţei-Năsăud, instituit începînd cu această iarnă de Consiliul Judeţean.

Ieri, stelistul a fost în centrul atenţiei la festivitatea organizată la hotelul "Metropolis" din Bistriţa, într-o companie de rasă pe plan local, alături de Ioan Birişiu (89 ani), preşedintele Asociaţiei Veteranilor de Război din BN, şi de pictorul Marcel Lupşe (60 ani).

N-au lipsit momentele haioase şi emoţionante. Preşedintele CJ, Radu Moldovan, şi-a amintit că, în perioada cînd juca fotbal la juniorii Bistriţei, Sînmărtean era coşmarul său ca adversar: "Nu-i puteai lua mingea decît cu mîna sau dacă-l dădeai jos!". La finalul ceremoniei, avea să primească tricoul purtat de Lucian la Steaua.

Iar speech-ul rostit de Sînmărtean a iscat aplauze şi lacrimi. "Mulţumesc celor patru eroi din viaţa mea: mama, tata, soţia şi fetiţa mea minunată. Mulţumesc mamei pentru sacrificiu, curaj şi devotament - mamă, sper că eşti mîndră de copilul tău!, tatălui fiindcă m-a ajutat să-mi găsesc drumul în viaţă, soţiei pentru încrederea, liniştea, iubirea oferite zilnic, iar fetiţei mele pentru motivaţia şi puterea pe care mi-o dă", au fost cuvintele care au făcut-o pe mama lui Lucian să izbucnească în plîns, în sală.

Gratuităţi la muzee şi spectacole
Titlul primit ieri de Sînmărtean nu-i aduce nici un fel de avantaje materiale. Printre drepturile sale se numără acelea de a avea intrare gratuită la toate muzeele din judeţ şi la spectacolele organizate de Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud. Iar la capitolul obligaţii apare prevederea de a promova imaginea judeţului.

Baterii pe viaţă :)
Lucian Sînmărtean a primit o nouă distincţie, de această dată din partea unei companii din Bistriţa, Rombat, cel mai mare producător de baterii auto din România. Mijlocaşul de 34 de ani al campioanei a primit trofeul "Bateria fotbalului românesc" pentru energia pe care a transmis-o prin sport.

O dată cu acest nou premiu, Sînmărtean a primit din partea firmei baterii auto pe viaţă. "Lucian este un produs 100% bistriţean care a reprezentat România cu mândrie în toate meciurile din acest sezon", spune reprezentantul firmei.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Becali îl vrea pe Hagi!
Gică Hagi a dezvăluit, ieri seară, la Digi, că a avut mai multe discuţii cu Gigi Becali pentru transferul fiului său, Ianis, la Steaua. "Gigi Becali îl doreşte pe Ianis, ştiu deja ce va face pe viitor, dar momentan nu pot să spun. Va avea un drum bun, vă garantez! E băiatul meu, se aseamănă cu mine cît de cît, are apucăturile mele, dar nu mă identific cu tot ce face el, are propriul lui drum, are în spate pe cineva care îl motivează şi-l ambiţionează. Faptul că îl cheamă Hagi cred ca îl face mult mai responsabil! Ianis are talent şi are minte. Trebuie să muncească, pentru că aşa se face diferenţa".

"Eram şomer, acum sînt fotbalistul anului!"
Giedrius Arlauskis a plecat acasă, acolo unde a primit cu o lună întîrziere premiul de fotbalistul anului din Lituania. "Acum jumătate de an nici nu visam să cîştig acest premiu. Eram şomer atunci! A fost o perioadă dificilă pentru mine după ce am plecat din Rusia, dar la Steaua mi-am recăpatat forma foarte bună. Îmi propun să închei sezonul cu Steaua, să cîştig trofee. La vară voi decide clubul la care voi pleca. Nu pot da nume, e treaba agentului să negocieze", a spus fotbalistul după premiere.

Sfaturi din Arabia
Laurenţiu Reghecampf consideră că necalificarea în primăvara europeană le-a scăzut moralul jucătorilor lui Gâlcă: "Steaua trebuie să formeze un grup foarte puternic, să întărească echipa. Nu ştiu ce strategie au cei de acolo, ce jucători vin şi ce jucători pleacă, dar va fi foarte greu şi la anul să te califici în grupele Ligii. Necalificarea în primăvara Europa League a afectat jucătorii, ar fi avut oferte mai bune, era vorba şi de bani. Acum e momentul să formeze un grup puternic pentru vară, au timp 6 luni".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
ochi_ager
ochi_ager  •  21 Decembrie 2014, 07:17

Măi, unico_biancorossi, mai degrabă unico_squilibrato... Mă uit și văd că ai 30205 comentarii, cred că toate sunt la fel de idioate ca astea de mai jos. Urâtă viață ai, vai de tine. Tu zâmbești vreodată? Ai vreun prieten? Știi și altceva decât să-ți verși veninul? Pe la doctor mergi? Poate ți-o găsi leac, să fii și tu normal...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 00:37

ps final : revin la sentiminetos mai bune.) deci, sper sa nu fie ceva tragic, n-am citit articolul si nici n-am de gand, mi se face rau doar cand ii vad fata de caldarar aluia.) deci, daca e ceva tragic cu familia lui, scuze pentru micile ironii de mai jos.. oricum, nu toate sunt reusite.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 00:35
Postat de maricel_berlin pe 20 Decembrie 2014, 09:47

Te-ai emoţionat Maricele?Las' că-ţi trece!Ca să te mai calmezi du-te pînă la Lidl şi mai împinge nişte cărucioare.Efectul este garantat!

..)) ce "ti-e" nu-ti place altuia "nui" face, asa trebuia sa ii spui..)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează