FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

FOTO Nervi în lojă! Ce a făcut Gigi Becali după supergolul lui Djokovici în poarta lui Bălgrădean

Captură TV Telekom Sport +5   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 22:25

Damijan Djokovici, 28 de ani, a marcat un supergol în minutul 76 al partidei cu FCSB, de pe Arena Națională, moment în care Gigi Becali a reacționat.

Patronul roș-albaștrilor s-a ridicat nervos de pe locul pe care-l ocupa la lojă și s-a dus glonț spre televizorul din interior, pentru a urmări reluarea cu golul fantastic al jucătorului de la CFR Cluj.

După ce a văzut reluarea, Becali s-a întors la locul său pentru a urmări partida până la final.

Partida s-a terminat 1-1, după ce Bogdan Planici a egalat pe finalul meciului.

Vezi și:  FOTO Scenografie 3D realizată de suporterii FCSB » O nouă trimitere către "Steaua"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
romeverest
romeverest  •  30 Aprilie 2018, 10:12

Jenant !!! Sa ai pretentii la campionat, sa joci acasa si sa nu reusesti decat sa tragi un sut pe poarta, inseamna ca esti o echipa modesta. Fcsb nu va trece nici de primul tur preliminar din Liga Campionilor !!

para.para
para.para  •  30 Aprilie 2018, 01:11

Nici nu va puteti voi da seama ce-a putut sa faca idolul acestei hartii. HA-LU-CI-NANT ! IN-CRE-DI-BIL ! si FA-BU-LOS ! Eu credeam ca s-a dus sa-i faca repede o oferta de nerefuzat lui Djokovici ca poate o lasa mai moale in ultimile minute.

1913532798923203
Florin Florinet  •  30 Aprilie 2018, 00:42

S-a îndrăgostit

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close