FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Nistor și-a surprins colegii cu noul look + Tatuajele dinamoviștilor: "Credința ta să fie mai mare decât temerile"

Foto: Alex Nicodim +6   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat vineri, 16 iunie 2017 21:07

Dinamoviștii sunt pasionați de tatuaje, pe care le afișează în cantonamentul din Slovenia, la ședințele de pregătire pentru noul sezon.

Iustin Popescu și-a tatuat pe ambele gambe câteva citate. Pe piciorul stâng scrie: "Credința ta să fie mai mare decât temerile". Pe celălalt picior e tatuat: "Credința face lucrurile să fie posibile. Dragostea face toate lucrurile să fie ușoare. Speranța face toate lucrurile să funcționeze".


Iustin Popescu și tatuajele sale

Jucătorul argentinian Maxi Oliva și-a tatuat pe piciorul stâng o gheată de fotbal. 

Tatuajul lui Oliva

Printre cei mai tatuați dinamoviști se numără Steliano Filip, care are unul în stilul lui Dybala. În plus, și-a scris pe antebraț numele soției, Bianca Marina, și al fetiței, Anais Sophie. Fundașul "câinilor" mai are și alte tatuaje, dar acesta e cel mai special pentru el.

Și Sergiu Hanca are mai multe tatuaje, unul dintre ele fiind pe gamba piciorului drept. Acolo are tatuat chipul unui câine, o nouă dovadă de devotament față de clubul la care joacă și pe care îl susține de mic.

Dan Nistor nu s-a lăsat mai prejos și a venit cu un nou look la antrenamentul lui Dinamo. Acesta și-a surprins colegii după ce a apărut cu creastă și cu toate tatuajele la vedere.

Mai multe imagini, în galeria foto!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ionutstv
ionutstv  •  17 Iunie 2017, 08:52

Singurul lui trofeu e defuncta cupa ligii de anul trecut. Râpă are 4 titluri în carieră și acum joacă la Pogon.

iosif._vs
iosif._vs  •  17 Iunie 2017, 02:03
Postat de bakunin pe 16 Iunie 2017, 22:59

crezi ca nistor doarme cu degetul in gura?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  16 Iunie 2017, 22:59
Postat de jack_the_stripper pe 16 Iunie 2017, 22:45

Ei, acum arata a sef de haita. Ii mai lipsesc niste tatuaje, neaparat in englezeste, numai sa nu i le scrie coregrafii, ca nu stii ce goanga mai iese...

crezi ca nistor doarme cu degetul in gura?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează