FOTBAL  »  Superliga  »  SCHIMBARE SIGLĂ

FOTO Noua faţă a Stelei din 2015 » Roş-albaştrii şi-au rebrănduit şi autocarul cu noua siglă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 februarie 2015 18:06

După ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis ca Steaua să nu mai folosească vechea emblemă, roş-albaştrii şi-au schimbat sigla de pe tricourile oficiale de joc, iar acum şi-au rebrănduit şi autocarul.

În aşteptarea motivării sentinţei dată de instanţă, Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a anunţat că echipa din Ghencea va respecta decizia ÎCCJ, iar în retur formaţia pregătită de Costel Gâlcă va avea o nouă siglă.

Primul meci oficial în care roş-albaştrii vor evolua cu noua emblemă pe tricourile de joc va fi diseară, de la ora 19:00, în semifinalele Cupei Ligii, împotriva Astrei, meci ce va fi transmis în direct de DigiSport, DolceSport, LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
cristianovidiu
cristianovidiu  •  18 Februarie 2015, 20:06

doamne cum va ckackati pe voi miticii dracului ca pute pana la mine in Arad !! ori sunteti prosti ori sunteti cretini ! in loc sa va uniti si sa sustineti echipa va dati rotunzi care mai de care ! nu vedeti ca aveti albeata pe ochi cum echipele care nu au patron care sa investeasca cat de putin se duc dracului si fac datorii de no sa le mai ridice nici dracu de jos vreti exemplu ??UTA ARAD!! de cand nu mai este cine sa bage bani sa naruit tot ! putem noi sa strigam sa injuram sa ne dam cu curu de pamant ca tot liga a 3 a ne mananca !!! chiar credeti ca armata o sa tina echipa ? sunteti tampiti !! de unde bani?? nu mai e ceausescu !!!! uitativa la echipele din jurul vostru ce dezas

conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Februarie 2015, 20:02
Postat de mitroi2008 pe 18 Februarie 2015, 18:43

Adevarul e ca vechea stema era o opera de arta!:))) Hai sa fim seriosi, decat sa ai doua jaawre calare una peste alta pe stema, mai bine trei stele si o cruce!

Tu sigur esti una din acele taraturi care si-au schimbat doar fata !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Februarie 2015, 20:00
Postat de cainerrosu pe 18 Februarie 2015, 17:45

maxim 2000 de pers vor fi pe ghencea !

Ai avut dreptate, chiar ai fost generos !!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează