FOTBAL  »  Superliga  »  GAFĂ

FOTO Ochi de șoim » Mihai Bendeac îl desființează pe Marius Niculae! Actorul, martorul unei scene jenante pentru atacantul român

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 10:20

Actorul Mihai Bendeac a povestit o scenă la care a luat parte în parcarea unui mall din București.

Rolul principal a fost jucat de Marius Niculae, fostul mare atacant al lui Dinamo, care a parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap. N-a avut nicio problemă în a face asta, ba chiar a fost întâmpinat frumos de paznicii parcării, care au ignorat complet ilegalitatea comisă de fostul internațional. Bendeac l-a atacat dur pe Niculae:

"Eram, zilele trecute, în parcarea de la un Mall. Căutam un loc de parcare. Mă învârteam de ceva timp. La un moment dat, exact în fața mea, un Mercedes parchează. Al dracu' ghinion!

Mă uit mai bine. Parcase în locul pentru persoanele cu handicap. Mental, "al dracu' ghinion" s-a topit. "Săracul om", mi-am spus. Bravo, România! Bravo că ne respectăm persoanele cu handicap. Bravo că, în sfârșit, avem respect față de ei, că îi protejăm.

Am și văzut, în oglinda retrovizoare, cum bodyguarzii Mall-ului au sărit să-l întâmpine pe bietul om, să-l dirijeze în a parca acolo. Deci ei știau că e persoană cu handicap. De-aia au și dat noroc așa lung cu el.

Într-un final, cu greu, am găsit și eu un loc de parcare. Și, apoi, cu șoc în suflet am văzut și persoana cu handicap.

Un fost fotbalist. A jucat la Dinamo. A jucat in echipa cu un multiplu cuceritor al Balonului de Aur in ultimii ani. Săracul. Cu cât bun-simț a ascuns că e handicapat. Respect bodyguarzilor de la Mall Vitan că știau și că l-au ajutat să parcheze mașina acolo.

Știu ce o să spuneți, haterilor! Că a parcat acolo fiindcă o arde șmecher și că e barosan și vedetă și dă șpagă și îl doare-n p..ă.  Dar sunteți nedrepți. Un asemenea fost sportiv, sigur are o concepție despre fizicul uman, un respect față de cei cu handicap și conștiință a faptului că o persoană publică e un model într-o parcare publică. Deci înghițiți-vă hate-ul! Omul ăsta sigur e handicapat", a scris Mihai Bendeac pe Instagram. 

bendeac

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
mircea_deca
mircea_deca  •  24 Decembrie 2017, 11:20
Postat de George Marinescu pe 24 Decembrie 2017, 09:52

Este incredibil cat de dezvoltat este

umorul lui bendeac,sunteti voi...........................iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Decembrie 2017, 09:59

Autorul acestui articol nu l-a tras de urechi numai pe sportiv.Ci si pe cei de la mall,carora in extazul de a-l vedea pe jucator ,le-a lipsit una dintre indatoririle pentru care sunt platiti: sa oblige clientii sa respecte ordinea.

1183126435151942
George Marinescu  •  24 Decembrie 2017, 09:52
Postat de tipsy pe 24 Decembrie 2017, 05:46

L`am cunoscut putin pe Marius Niculae si, in opinia mea, e un baiat cu bun simt si fara aere de "vedeta". Daca a parcat pe locuri de ***, sa ii fie rusine si merita condamnat pentru asta. Dar cine vorbeste? Bendeac, frate? Cred ca Bendeac face un mult mai mare rau romanilor prin umorul de *** si subcultura pe care le promoveaza. E incredibil cat de subdezvoltat e simtul ridicolului la unii. Ok, ca iti castigi painea prin *** e una, dar mai ai si tupeul sa dai lectii de moralitate?

Este incredibil cat de dezvoltat este

Vezi toate comentariile (59)
Comentează