FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FOTO Ofertă de ultimă oră pentru puştiul-minune de la Viitorul Constanţa! Un antrenor român îl vrea în Emiratele Arabe

Articol de GSP - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 18:23

Viitorul Constanţa continuă să propună tot mai mulţi jucători interesanţi pentru echipele cu bani nu doar din Liga 1, ci şi din străinătate. 

Alexandru Mitriţă i-a luat ochii lui Ion Marin cu cele 4 goluri marcate în 15 meciuri în turul campionatului. Mijlocaşul ofensiv de 19 ani a oferit şi 4 pase decisive.

Tehnicianul celor de la Al Dhafra le-e vorbit şefilor despre puştiul minune al lui Hagi şi aceştia n-au ezitat şi au trimis imediat o ofertă oficială pentru transferul tînărului de 21 de ani.

Viitorul a primit o hîrtie prin care AL Dhafra anunţă că agentul FIFA Mustafa Akram va negocia transferul jucătorului, prima ofertă fiind de 500.000 de dolari.

647686-oferta-hagi.jpg

Foto: DigiSport

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ipsilante
ipsilante  •  14 Ianuarie 2015, 08:18

Pe "seceta" asta, cand investesti de ceva ani milioane intr-un proiect, deci doar bagi fara sa scoti mai nimic, nu-ti mai pui problema unde "exporti" fotbalisti. E bine ca poti sa mai si INCASEZI ceva bani, altfel PROIECTUL, mai devreme sau mai tarziu, se va clatina si va falimenta... Daca astepti sa vinzi doar la Real, Roma sau Chelsea, DECESUL "proiectului" e ca si programat... Concluzia: "marfa" se vinde la cine da mai mult, daca da. Cererea si oferta sant singurele elemente care guverneaza PIATA LIBERA! Daca va fi bataie pe vreo"marfa", atunci vei putea sa-ti selectezi si cumparatorul. Nu estre insa cazul acum, pe criza asta! Vinde Hagi!

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  14 Ianuarie 2015, 06:56

19 sau 21?

ewwe
ewwe  •  13 Ianuarie 2015, 20:39

Sarbii transfera in Anglia ,plonezii in Germania.......noi la arabi!! S-au dus timpurile cand Raducioiu pleca la AC Milan, Hagi la Real, Dumitrescu la Tottenham....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close