FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO / OFICIAL Tade este noul jucător al lui Dinamo! Pe ce perioadă a semnat și ce salariu va primi

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 11:29

 Atacantul Gregory Tade, 32 de ani, a semnat în această dimineață contractul cu Dinamo.

Fotbalistul francez, fost jucător la CFR Cluj și FCSB, a semnat un contract valabil pe un an și jumătate, urmând să încaseze un salariu lunar de 4.000 de euro pe lună.

450.000 €este cota lui Tade, potrivit transfermarkt

Gregory Tade vine la Dinamo din postura de jucător liber de contract din iulie 2018, după ce s-a despărțit de Maccabi Petah Tikva, din prima ligă a Israelului, unde a jucat în 22 de meciuri și a marcat doar 3 goluri.

Tade devine al treilea străin care joacă pentru Dinamo și FCSB, după francezul Harlem Gnohere și iordanianul Thaer Bawab.

În sezonul 2014-2015, a ieșit golgeterul Ligii 1 în tricoul lui CFR Cluj, cu 18 goluri. 

Tade este al patrulea transfer făcut de Mircea Rednic la Dinamo, după Naser Aliji (fundaș stânga), Rachid Ait-Atmane (mijlocaș ofensiv) și Simon Zenke (mijlocaș lateral)

Tot azi e așteptat să semneze și celălalt atacant dorit de Rednic, Mattia Montini (26 de ani). Italianul a fost în probe și antrenorul lui Dinamo a decis să-l păstreze. 

CV Gregory Tade:

  • 32 de ani
  • Născut în Nantes, Franța
  • Atacant, are 1,82 m
  • A jucat la CFR Cluj două sezoane: 50 meciuri, 22 goluri.
  • S-a transferat la FCSB, echipă la carea a jucat un sezon: 24 meciuri și 8 goluri.
  • A mai jucat pentru Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness, St Johnstone, Qatar SC și Maccabi Petah Tikva

Cum ți se pare campania de achiziții de până acum a lui Rednic?

Promițătoare
Neconvingătoare

Citește și: Fermecat de Rednic: Tade e jumătate din Subotici!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
zecs93
zecs93  •  14 Noiembrie 2018, 03:35
Postat de brancusi pe 13 Noiembrie 2018, 15:55

:)))))))))Ooo,omul cu capsunile!Esti defazat rau,la momentul plecarii celor doi am spus foarte limpede ca nu vor face nicio isprava afara,nici macar intr-un campionat mai slab ca al nostru.Dar e bine sa te auzi latrand,ca doar esti caine,nu?Dealtfel in toata liga nu avem vreun jucator capabil sa faca fata onorabil in Europa,dar conducatorii si impresarii au tot interesul sa-si vanda marfa si cauta gugustiuci.

Mai bine caine decat vanzator de praz, nu ?? stai linistit, nu-ti fur meseria,ai strans toate capsunile in lada, gata de export mister ??

valyomanyd
valyomanyd  •  13 Noiembrie 2018, 19:17
Postat de zecs93 pe 13 Noiembrie 2018, 15:27

tade e un fotbalist foarte slab, o sa va convingeti, ati vazut la fcsb ce stie, la cfr a avut noroc ca primea mingi lungi si majoritatea golurilor le-a marcat din penalty, de asta a avut el 20 de goluri sezonu ala, seamana cu bizonu doar putin la fizic, atat, in rest nu vad rostu transferului asta, mai bine se chinuiau si il aduceau pe bilinski sau alt atacant !!! E bine ca macar are contract pana in iarna, daca nu confirma, va pleca !!!

Ba gymd, tu mereu esti defazat...:))) Tade are contract 1 an si jumatate ! :))

valyomanyd
valyomanyd  •  13 Noiembrie 2018, 19:14
Postat de ge0x pe 13 Noiembrie 2018, 18:55

Si eu sunt rezervat de data asta..Zenke si Tade,mai ales Tade si la 32 de ani, nu cred ca o sa ajute Dinamo. Daca da 2-3 goluri in 10 meciuri e bine. Mai bine il punea pe picioare pe Grozav. E si roman, e si tanar si putea juca si la NATIONALA.

Grozav nu e atacant de careu !

Vezi toate comentariile (30)
Comentează