FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-5

FOTO Oltenii au uitat de rivalitatea cu FCSB! Jucătorii lui Dică, ceruți la poze și autografe după meci

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 23:32

FCSB a învins-o categoric pe CSU Craiova la Severin, scor 5-2, și a urcat pe locul 1 în Liga 1.

Deși rivalitatea e mare, după meci oltenii aflați la stadion au cerut să facă poze cu steliștii. Printre cei mai doriți jucători la poze și autografe au fost Alibec, Gnohere, Tănase și Budescu.

De altfel, chiar jucătorii apreciați de olteni au fost cei care au marcat în poarta lui CSU. Gnohere a deschis scorul, Tănase a bifat un gol și o pasă de gol, Budescu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, iar Alibec a reușit două pase decisive.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
brancusi
brancusi  •  30 Octombrie 2017, 16:08

Nimic iesit din comun,un popor abrutizat,lipsit de orizont si repere,se autosugestioneaza cu psudovedete sportive,artistice,politice,pe care,culmea,tot ei le injurau inainte de a se poza impreuna...DRAMATIC!

gelpri
gelpri  •  30 Octombrie 2017, 15:55

Cum dracu sa iti faci poze cu pseudovedetele astea de la fcsb ?!! Ce performante au facut astia ca sa iti faci poze cu ei ? Singurul fotbalist adevarat din lotul fcsb e Texeira , restul trompete !!

onduku
onduku  •  30 Octombrie 2017, 13:41
Postat de observator_federal pe 30 Octombrie 2017, 00:12

Cine și-ar face poze cu Tănase? Cu Alibec sau Budescu, da, Astra a avut mulți simpatizanți în Oltenia. Cu Gnohere, iarăși s-ar găsi destui amatori de fotografii, dar nu la ore înaintate ale serii. Să-l întrebăm pe reporter dacă s-au făcut selfiuri și cu fotbaliștii Craiovei sau asta ar depăși misiunea lui (și, da!, ei bine, da! - convingerile lui de FCSBist) ?! Băi, sutografe ale lui Gigi Becali aveți?

Tanase a fost cel mai bun de pe teren.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close