FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO

FOTO Pandurii a cerut penalty în minutul 60, dar Alexandru Tudor a lăsat jocul să continue

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 22:02

Pandurii Târgu Jiu a cerut penalty în minutul 60 al partidei cu Dinamo de pe teren propriu.

Gorjenii acuză faptul că Mihai Răduț a fost împiedicat de Rotariu la o fază în marginea careului.

Alexandru Tudor a făcut însă semn ca jocul să continue, deși dacă nu a dat fault trebuia să acorde "galben" pentru simulare.

După ce a văzut decizia, Edward Iordănescu a reacționat nervos pe bancă, protestând vehement. 

captura1

captura2

captura3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
gutza23
gutza23  •  25 Aprilie 2016, 08:59

com asta al meu e pt persoanele care intra sa discute subiectiv despre fotbal indiferent de echipa care o sustin. eu nu inteleg pana cand or sa mai tina trogloditi din astia in arbitraj,caricatura asta de ,,arbitru'' nu e la primul meci pe care il DISTRUGE (si ca el mai sunt cativa)!! aseara nu asta a fost singura greseala mare care a destabilizat jocu ci au fost mai multe si anume : contra pandurii-penalti clar la care ,,marele'' arbitru a fost la 2 metrii de faza fara sa fie obstructionat vizual de nimeni plus alte 3 lovituri libere de la marginea careului care nu le-a dat in care deasemenea era ft bine pozitionat!! contra dinamo- eliminarea lui romario si de ce zic asta pt ca la primul cartonas eu nu-mi amintesc sa fi aratat ca trebuie sa se bata dupa fluierul lui si cea mai importanta petrecuta inainte de penaltiul celor de la pandurii cand axinte paseaza cu latul la portar si stanca ia mingea in mana (moment in care stanca mai avea un galben dupa faza cu bizonu) faza la care in mod normal se da lovitura libera indirecta la 2-3 metrii de poarta plus galben la stanca care era al doilea si era eliminat!!!!

lapusneanul
lapusneanul  •  25 Aprilie 2016, 08:52

fac ceva pe ambele echipe comuniste, insa nu pot sa nu remarc prostia fecesebistilor, mai ales a astora trei de sub comentariul meu...ba, voi va uitati unde are radut picioarele ? oricum nu a fost nimic, doar ziceam asa..

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  25 Aprilie 2016, 08:48

Vai, ce rai sunteti... Cum va inchipuiti ca marele arbitru ar favoriza marea echipa din Groapa? Aici e mana fecesebistului din Pipera, caruia i-a fost frica sa nu piarda locul 2. Cautati valiza... Gasiti ceva, nu va uitati dupa butoane!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează