FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FOTO Pasiunea mea, tatuajul » Adam Vass i-a impresionat pe campioni la primul antrenament

Tatuajele lui Adam Vass +10   FOTO
Tatuajele lui Adam Vass

Articol de - Publicat luni, 02 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 iulie 2012 14:06

Mijlocaşul ungur Adam Vass (23 de ani) s-a antrenat azi pentru prima dată cu CFR Cluj

Vass e cea mai proaspătă achiziţie a campionilor şi evoluează pe postul de mijlocaş defensiv. Ultima echipă la care a evoluat e Brescia, din Serie B, pentru care a strîns peste 100 de meciuri.

La primul antrenament sub comanda lui Ioan Andone, Vass a impresionat prin multitudinea de tatuaje, plasate pe tot corpul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
azplayer
azplayer  •  03 Iulie 2012, 08:55

haha..apar pe-aici sa behaie suporterii sexy ..astia care ne iau titlul acum,ca tot ce le-a lipsit a fost impresara sexy la conducere..ca si clujean,mi-e jena de ce a ajuns acest club,"U"..umiliti de mitici si ajuns pe mana ciobanului,ce conteaza ca au fugit toti cu autocar cu tot,n-au stadion,jucatori si conturile blocate? asta e..unii campioni..alti sexy..bravo..voi sunteti cei mai sexy din liga..stati cu gatul intins peste gard la Liga Campionilor...CAMPIONII..CAMPIONII..ole,ole,ole !!!

wollt..
wollt..  •  03 Iulie 2012, 07:21
Postat de re.organizatoru pe 03 Iulie 2012, 00:11

:)))))))))))) Campionilor, aici e Cluj, nu este kolosvari nici covasna, sper ca vei invata rpd limba romana, e o lb provenita din latina, e grea rau de tot pt cei care n-au timpuri si nici genuri( o cfr, doua fotbalisti, un piz-a ma-ti). Obiectivitatea imi spune sa zic si de cele peste 100 de meciuri in serieB, uau, la 24 de ani, uau, mijl.defensiv, vom vedea, dar eu zic ca cfr e mult sub primele 4 echipe din Romania ca si lot, sa vedem daca adopta din nou strategia castigatoare?

:))))))))) acrii strugurii nu ? jucatorii vostri au fugit la petrolu cu tot cu autocar :))))))))) ... va lasa Prodanca fara echipa ... veti vedea ... voi in loc sa va rezolvati problemele stati cu gatu intins peste gard ... _________

sundance_nr_one
sundance_nr_one  •  03 Iulie 2012, 01:31

Ria Ria HUNGARYA !! FC.KOLOSVARII SPORT CLUB .

Vezi toate comentariile (34)
Comentează