FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Pe urmele falimentarilor » Steaua se va caza în primul cantonament la hotelul H10 Estepona

Anul trecut, roș-albaștrii au fost cazați la un hotel înconjurat de munți, dar care dispunea de teren propriu de antrenament +3   FOTO
Anul trecut, roș-albaștrii au fost cazați la un hotel înconjurat de munți, dar care dispunea de teren propriu de antrenament

Articol de - Publicat sambata, 04 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 ianuarie 2014 11:21

Steaua va merge în primul stagiu de pregătire al iernii la hotelul H10 Estepona, stabiliment care în urmă cu fix un an i-a găzduit pe rapidişti.

Roş-albaştrii se vor reuni luni şi peste o săptămînă vor pleca pe Costa del Sol, în sudul Spaniei, acolo unde au fost şi iarna trecută, în prima parte a pregătirii.

Steliştii au schimbat însă locul de cantonament şi de data aceasta vor fi cazaţi la hotelul H10 din Estepona. Aici au stat în urmă cu un an rapidiştii, la puţin timp după ce Copos a demarat procedura de intrare a clubului în insolvenţă.

Stabilimentul este unul dintre cele mai apreciate pe site-urile de turism, fiind cotat la 4 stele. Hotelul e situat chiar pe plajă, oferă condiţii bune pentru recuperare, inclusiv o piscină interioară, dar şi de o sală de forţă performantă tocmai bună pentru exerciţiile comandate de Thomas Neubert.

Campionii României vor sta la hotelul H10 pînă pe 23 ianuarie, cînd vor reveni în ţară pentru trei zile. Apoi, pe 26 ianuarie, Bourceanu şi compania se vor întoarce în Spania, tot pe Costa del Sol, dar în localitatea Mijas, la hotelul La Cala Resort.

80 de euro pe noapte costă cea mai ieftină cameră la H10 Estepona în perioada în care vor sta steliştii

143 de euro pe noapte costă camera pe care o va ocupa Reghecampf la H10 Estepona

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Iartă-mă, nea Imi!"
Mihai Stoica şi-a cerut scuze public după ce anul trecut i-a ironizat pe Anghel Iordănescu şi Emeric Ienei: "Cu toată sinceritatea îmi cer scuze pentru riposta dată lui Anghel Iordănescu şi pentru gluma nevinovată cu Di Canio. Iartă-mă, nea Imi, mi s-a părut că e simpatică… Mai am şi eu zile proaste! Ştii că te iubesc şi cred că ţi-am demonstrat-o de cînd am avut privilegiul de a te cunoaşte". În 2013, MM spunea: "Nea Imi să fie atent la Di Caprio. Păi, aşa, nea Imi, jucătorii să aibă grijă la Di Caprio?! E Di Canio, nea Imi, Di Caprio se scufunda cu Titanicul atunci!".

"Steaua nu pierde titlul"
Dan Petrescu merge pe mîna "militarilor" în ceea ce priveşte cîştigarea campionatului: "Şi anul acesta se anunţă o luptă foarte tare pentru titlul de campioană. Va fi o luptă în trei, între formaţii cu jucători foarte buni, Steaua, Astra şi Petrolul. Dar, din punctul meu de vedere, cred că vom avea aceeaşi cîştigătoare ca anul trecut, adică Steaua, pentru că-i trupa cea mai valoroasă! Dacă se va impune în cele două restanţe, nu prea văd cum să mai piardă campionatul".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  05 Ianuarie 2014, 14:35

Cred ca a inceput sa se stranga latul si punga .... Parca tuseau la 4 stele, acum vad ca dau pe camera cat am dat si eu la munte de sarbatori....!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Ianuarie 2014, 09:19

Un articol interesant ...pentru cei care vor sa faca turism in Spania ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează