FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO "Portocala mecanică" » Steaua a ajuns în Slovenia, iar Reghe a comandat antrenamente dure. Nu mai e Neubert, însă a rămas multă sudoare

Foto: Raed Krishan +10   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 18 iunie 2016 00:00

Tommy Neubert este istorie, Laurenţiu Reghecampf a rămas la fel de nemilos atunci când vine vorba despre antrenamentele fizice.

Până la a-şi alege noul preparator fizic, roş-albaştrii, echipaţi în portocaliu aprins, s-au pregătit ieri la Kidricevo, lângă Ptuj. Indiferent că a fost vorba despre TRX sau simple flotări, care s-au transformat în dureroase exerciţii fizice după zeci de repetări, steliştii au dat în clocot. "Pfff, ce cald este!", a rostit unul dintre jucători. Şi erau "doar" 24 de grade Celsius, mai bătea şi vântul, spre deosebire de Bucureşti unde canicula pune stăpânire pe oraş.

Tamaş, look de spartan

Fără internaţionalii de la lot, Stanciu, Chipciu, Adi Popa şi Pintilii, cu Ovidiu Popescu, Lucian Filip şi Chitoşcă în curs de recuperare, steliştii au avut foarte puţine momente de respiro. "Pozează asta, dacă poţi!", a strigat Tamaş fotoreporterului Gazetei. Imaginea îl surprinde pe Gabi, cu un look fioros, trudind pe iarbă în grupul fotbaliştilor care fac forţă, sub comanda lui Toni Petrea, actualul şef al staff-ului preparatorilor fizici.

Reghe s-a plimbat permanent de la un grup la altul spre a inspecta personal fiecare mişcare. Mai este fix o lună până la startul oficial al Stelei, finala Cupei Ligii, cu Concordia, dar gândurile "roş-albaştrilor-portocalii" zboară spre preliminariile Champions League.

3 antrenamentezilnice au steliştii, momentan, în Slovenia: dimineaţă, alergare, înainte de prânz, forţă şi alergare, după-amiază, cu mingea

Duckadam face victime

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a devenit ambasadorul celor de la Therme Bucureşti pe durata Euro 2016. Eroul de la Sevilla '86 a fost prezent şi la vizionarea partidei României cu Elveţia, fostul portar fiind asaltat de către "vânătorii" de autografe. Şi nu numai. Cum la Therme meciurile se pot viziona şi din piscină, multe domnişoare au sosit împreună cu iubiţii rugându-l pe Duckadam să accepte o poză. Una dintre femei chiar l-a luat în braţe pe Helmuth, amuzându-se apoi amândoi de situaţie.

În cel mai vechi oraş al Sloveniei

Steliştii sunt cantonaţi la Ptuj, cel mai vechi oraş din Slovenia. Până la Primul Război Mondial a fost o urbe preponderent locuită de germani. Acum, are o populaţie de aproximativ 23.000 de locuitori. Oraşul a fost, în parteneriat cu Maribor, Capitala europeană a culturii în 2012. Roş-albaştrii locuiesc în hotelul "Primus", de 4 stele, alături de alţi turişti, locaţia fiind extrem de căutată şi pentru băile termale din zonă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
6.6.6
6.6.6  •  18 Iunie 2016, 11:35

va pregatiti de puscarie?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează