FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Poza care l-a trădat pe Tamaș! Internaționalul român s-a dat singur de gol :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iulie 2015 10:19

Mirel Rădoi l-a anunțat pe Tamaș că nu mai intră în planurile sale de viitor la Steaua după ce acesta a omis să vină la antrenamentul decisiv înaintea meciului cu Pandurii.

"Noi știm ce-a făcut" a fost declarația surprinzătoare a antrenorului Stelei de la conferința de presă, fiind sigur de decizia pe care a luat-o.

De asemenea, tehnicianul campioanei s-a plîns și de faptul că Tamaș ar fi trebuit să fie mult mai responsabil, știind faptul că Varela era indisponibil.

Imaginea care l-a trădat pe Tamaș a fost pusă chiar de el pe Instagram. Acesta se afla în seara cu pricina în Centrul Vechi alături de bunul său prieten Marius Niculae. Poza a fost ștearsă ulterior de fundașul român.

Captură DigiSport
Captură primită pe pagina de facebook a GSP de la un cititor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  20 Iulie 2015, 11:03

E clar . Se vede clar. Marius Niculae i+a intins o cursa, uite ce zambet are dolofanul, el l+a indemnat sa faca selfie si sa+si puna poza. In spatele lor se vede umbra lui borcea de la alba, ti+au tras+o bai Tamaşe, trecutul si prezentul, akum nutzi mai ramane decat sa te intorci, la Stefan, pleaca la Putna si dupa roaga+l pe Negoita sa te primeasca la echipa. Nu mai bea ***, la bautura tio trag toti, chiar si cei mai buni prieteni, asa zişi.....bă tamaşe bă...de+te bă *** in orfelinate, du'te la azile de batrani si vezi ce e acolo, vezi daca'ti mai arde de baut si petrecut, du+te unde omoara aia cainii, daca te simti barbat si vezi ca poate din banii aia aruncati pe bautura poate salvezi un suflet, animal, om, ce poti. Sa+ti fie ruşine pentru ce ai ajuns! Baga mare si fa ceva sa uiti de bautura, urmeaza recomandarile de mai sus!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  20 Iulie 2015, 11:00

@khal daca nu stiai nu exista termnenul fcdb-isti, doar la steaua exista fcsb-ist, nu o spunem noi din rautate, o spune numele vostru, stema voastra, la noi pe stema nu srie FCDB ci Dinamo bucuresti, asa ca vezi-ti de fcsb-ul tau, echipa fara palmares si fara identitate, echipa nou infiintata care a sarit peste lege si a promovat direct in liga 1, locul vostru era in liga a patra daca se respecta legea.

vasy86le
vasy86le  •  20 Iulie 2015, 10:57
Postat de steauaucl pe 20 Iulie 2015, 10:41

ma bucur ca au fost exclusi toti dinamovisti din lot... cand au venit la STEAUA au avut si ei sansa sa ridice un trofeu deaspra capului ... acum eventual Tamas va ridica halbe de bere...atat doar !!! Tucudean un altfel de *** care a beneficiat de toata intelegerea posibila si sa facut de ras.. si un portar are mai multe goluri marcate decat el... ce sa mai....***

Inainte sa vina erau buni? erati ironici la adresa noastra, ca ce sa caute la noi etc, si de unde pana unde sunt astia Dinamovisti? daca erau Dinamovisti adevarati, nu ar fi ales niciodata steaua.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează