FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

FOTO Premieră în Liga 1! » Primul stadion din România cu teren sintetic: la Chiajna se va juca precum în Norvegia sau Finlanda

O armată de muncitori a lucrat la montarea noului +9   FOTO
O armată de muncitori a lucrat la montarea noului "gazon" // Foto: csconcordia.ro

Articol de - Publicat duminica, 20 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 00:05

Stadionul din Chiajna este primul din România pe care meciurile oficiale se vor juca pe un teren sintetic, precum în Norvegia sau Finlanda.

De cîteva zile se munceşte intens pe stadionul ilfovenilor din Chiajna pentru montarea noului covor de iarbă artificială, adus din Olanda. Este primul din România şi din fotbalul de la noi pe care se vor juca meciuri din prima ligă, iar de noua investiţie vor beneficia două echipe: Chiajna şi Viitorul.

După ce-au scăpat de iarba ofilită de care s-au plîns majoritatea jucătorilor care au evoluat pe terenul din Chiajna, oficialii echipei au decis să monteze o instalaţie de încălzire performantă, apoi să fixeze covorul.

"Am avut cea mai mare inspiraţie cînd am decis să renunţ la gazonul natural. Am băgat o grămadă de bani în terenul artificial, aproximativ 250.000 de euro, dar investiţia merită toţi banii. Poate să plouă cu găleata şi să ningă 3 zile, că tot nu vom avea nici un fel de probleme", spune Mircea Minea, patronul echipei.

"Este o diferenţă pentru că se va juca într-o altă viteză, iar după meci şi oboseala o să fie alta. Oricum trebuie să ne obişnuim rapid" (Neluţ Roşu, mijlocaş Chiajna)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
vladutz13
vladutz13  •  20 Iulie 2014, 22:38

Nu e rau, asa toate echipele o sa aiba experienta terenului sintetic ..... nu strica in vederea cupelor europene.

aurelguga
aurelguga  •  20 Iulie 2014, 18:13

Si raha tul de Duru le+a dat licenta cu Magna Cum Laude. Nu s+a schimbat nimic nici in LPF si in FRF! Aceeasi mizerie!

brancusi
brancusi  •  20 Iulie 2014, 14:41

Este absolut firesc,diferentele intre Chiajna,Oslo si Helsinki fiind minore.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează