FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Prima apariție a lui Ovidiu Petre în echipamentul FCSB-ului

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 14:34

Ovidiu Petre (37 de ani) s-a alăturat staff-ului vicecampioanei FCSB și s-a fotografiat în premieră în echipamentul roș-albaștrilor. 

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, 22 septembrie, pe Arena Națională, de la ora 20:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 

Acesta a apărut la antrenament îmbrăcat în echipamentul fostului preparator fizic, Marian Lupu.

Fostul fotbalist va colabora cu antrenorul Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani), în calitate de „secund”. Acesta ar putea debuta pe banca tehnică a FCSB-ului chiar în derby-ul contra campioanei CFR Cluj. 

„Ovidiu Petre este o persoană extraordinară, nu cred că este cineva care să poată spune ceva rău despre el. E important să ai lângă tine oameni implicați în acest fenomen, iar el este un exemplu. Nu are calificările necesare, dar nu trebuie să fie neapărat antrenor secund, ci poate să ajute echipa cu experiența lui” - Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB.

Ovidiu Petre a fost mijlocaș la FCSB în perioada 2006-2010 și până acum a lucrat la ACS Poli Timișoara. Acesta a fost coleg cu Bogdan Vintilă la FC Național.  

VIDEO MATCH PREVIEW FCSB - CFR CLUJ

VEZI ȘI:

FCSB- CFR CLUJ // Gigi Becali este optimist: „Noi suntem singurii care îi putem detrona, fără să se supere Gică pe mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mache01
mache01  •  20 Septembrie 2019, 23:03

"Nu are calificările necesare, dar nu trebuie să fie neapărat antrenor secund, ci poate să ajute echipa cu experiența lui." Pe scurt o sa tina telefonul incarcat sa ajunga sms-urile la timp pe banca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează