FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

FOTO Probleme pentru o echipă din Liga 1, după furtunile din ultima săptămână » Ar putea juca pe alt stadion următorul meci

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 19:50

Stadionul "Dan Păltinişanu" a avut de suferit după furtuna puternică de duminica trecută de la Timişoara. Arena se prezintă într-o stare jalnică la cinci zile după fenomenul meteo extrem.

O parte a copertinei de protecţie de deasupra uneia dintre băncile de rezerve a zburat, la fel ca o parte din spătarele scaunelor. De asemenea, chioşcurile pentru răcoritoare au fost luate pe sus de vântul puternic, iar un perete despărţitor de la masa presei a fost dărâmat.

" Furtuna a fost duminică, azi e vineri. Mergeți pe teren să vedeți cum arată. Băncile de rezervă sunt rupte… Nu știu al cui e stadionul. Eu doar constat și spun. Nu dau vina pe unul sau pe altul", a declarat antrenorul lui ACS Poli, Ionuț Popa, nemulţumit de modul în care a fost gestionată situaţia.

Tehnicianul a atras atenţia şi asupra unei probleme care ar putea duce la mutarea meciurilor de pe teren propriu ale celor de la ACS Poli la Cluj.

"Am primit un apel de la televiziune că trebuie mutate camerele de luat vederi în partea cealaltă. Dacă nu se rezolvă, nu vom mai juca acasă. Televiziunea decide, ne-a anunțat acum două luni. Dacă nu se rezolvă într-o săptămână, meciul cu Chiajna îl vom juca la Cluj", a adăugat Popa.

Dacă în această etapă ACS Poli va evolua în deplasare cu Poli Iaşi, etapa următoare, pe 29 septembrie, bănăţenii au programat un meci pe teren propriu, cu CS U Craiova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
963448210353161
Daniel Gutu  •  26 Septembrie 2017, 15:41

Care chioscuri cu racoritoare?La meciul cu FCSB ne-au vandut apa plata la sticla de 1/2 si avea vreo 30 de grade.Asta in timp ce la intarea pe stadion trebuia sa ne aruncam pet-urile cu apa relativ rece.Daca tot a venit vorba de chioscuri,stie cineva care e ,,manevra'' aici?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează