FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - WISLA CRACOVIA, AZI, 16:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Rapid a bătut campioana Poloniei cu 2-0, goluri Grigorie şi Roman

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 iulie 2011 09:51

Rapid s-a impus astăzi în faţa campioanei Polonei, Wisla Cracovia, scor 2-0, în cel de-al patrulea amical al verii. Ştefan Grigorie a marcat primul, în minutul 13, din pasa lui Mihai Roman. Mijlocaşul adus la Braşov la începutul sezonului tercut şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, reuşind să înscrie în ultimul minut al primei reprize.

Giuleştenii încearcă să îşi sudeze lotul cît mai repede, după ce au transferat nu mai puţin de 7 jucători. După ce au pornit mai greu, 1-2 cu Karpatî Lvov, ”alb-vişiniii” au trecut cu 1-0 de Maccabi Haifa, campioana Israelului şi cu 2-1 de Austria Viena, locul 3 în campionatul Austriei.

VEZI AICI VIDEO CU VICTORIA RAPIDULUI

Adversarul de azi, Wisla Cracovia, s-a impus în ultima ediţie a campionatului Poloniei, cîştigînd titlul cu 7 puncte avans faţă de Slask.

Rapid a jucat  în sistemul 4-3-3: Coman - Creţu, M. Antonio, Burcă, Bozovic - Roman, Alexa, Grigorie - Herea, Cassio, Sburlea.

.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (23)
catalin_kasuba
catalin_kasuba  •  09 Iulie 2011, 10:26

salut la toata lumea.Eu zic k asta e anul rapidului de a castiga titlu si de a face o noua performanta cu razvan lucescu in europa league.

b4ttery
b4ttery  •  06 Iulie 2011, 20:03

Au jucat baietii doar o repriza,dar au jucat-o la un nivel ridicat.Sper ca pana incepe campionatul sa reziste 90 min. in stilul primei reprize.Bai baieti,nu va mai bateti capul cu ce face steOaia in amicale , sau sa le raspundeti la commenturile unor copii cu creierii prajiti.Am mare incredere ca in doi ani de zile Rapidul va fi o echipa competitiva si prin Cupa Uefa .Forza Rapid.

crss21
crss21  •  06 Iulie 2011, 19:46

au facut un meci bun, mici ezitari dar asa e intr-un amical

Vezi toate comentariile (23)
Comentează