FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA '86

FOTO Război rece în sânul Stelei '86! Ilie Bărbulescu îl face praf pe Duckadam după ce a fost numit cetățean de onoare

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 18:49

Helmuth Duckadam, legendarul portar al Stelei, în prezent președinte de imagine la FCSB, a fost numit zilele trecute cetățean de onoare al Bucureștiului, distincție ce i-a fost acordată în urma unui proiect de hotărâre adoptat de Consiliul General al Municipiului București.

Vestea nu i-a picat bine lui Ilie Bărbulescu, un alt membru al Generației " Steaua '86". Acesta crede că toți jucătorii din succesul istoric al Stelei ar fi trebuit să primească această distincție, nu doar Duckadam.

Bărbulescu a avut o replică acidă pe facebook în care și-a vărsat nemulțumirile:

"Duckadam cetățean de onoare la București... Felicitări Doamna Primar, dar părerea mea trebuia toată echipa. Acest portar nu a jucat singur. Bine, dumneavoastră sunteți depășită și el un... În rest, să ne auzim numai de bine", a scris Bărbulescu pe facebook.

Războiul rece dintre Duckadam și Bărbulescu nu e o noutate. Cei doi s-au contrat dur în acest an pe tema scandalului dintre FCSB și Steaua Armatei, creând o scindare ireversibilă între membrii "Steaua '86".  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
1226675807453847
Traian Schiopu  •  29 Noiembrie 2017, 10:15

Îmi pare rău pentru Bărbulescu. A fost un jucător bun. Acum ...nu ia este ce a fost.... Sincer îmi pare rău pentru el.

112542922815813
Valy Ciocea  •  29 Noiembrie 2017, 09:55

de barbulescu a , uitat , multa lume pe cand , ducadam , a intrat in cartea recordurilor.

marian0904
marian0904  •  28 Noiembrie 2017, 22:46

Ilie, sa fii sanatos! Probabil ca-n regulamentul primariei scrie ca cetatean de onoare e numai cel ce apara 4 penaltiuri in finala CCE, nu si cel care a pus primul mana pe cupa. Asta e! Nu se face ca dna primar sa puna de-un abuz in serviciu pentru tine. Hai Steaua!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează