FOTBAL  »  Superliga  »  IMAGINI HOT

FOTO Reacția lui Gigi Becali când a văzut-o dezbrăcată pe Anamaria Prodan: "Mai vede poza și pe WhatsApp și asta îmi spune"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 12:58

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea în ultima perioadă cu pozele nud pe care le publică pe contul ei de Instagram. Unul dintre oamenii care s-au arătat șocați a fost Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Omul de afaceri a sfătuit-o în dese rânduri pe sexy- impresară să renunțe la publicarea acestor poze, însă fără succes. Anamaria Prodan a povestit cum a reacționat Gigi Becali după ultimele imagini postate.

"Gigi îmi spune «Tată, nu e bine să faci așa ceva, nu e firesc». Dar eu i-am zis «Patroane, sunt cea mai frumoasă și ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Dacă nu-ți place nu te mai uita». Mai vede poza și pe WhatsApp și îmi spune că nu e bine ce fac.

În ziua în care voi împlini 50 de ani voi apărea într-un nou pictorial în Playboy. Sunt bărbați care-și doresc aventuri cu mine, dar noi legăm prietenii. Până nu mă cunosc, ei se uită la cum arăt. Apoi își dau seama de calitățile mele intelectuale", a declarat Anamaria Prodan la Pro X.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
mafa
mafa  •  29 August 2020, 07:51

Daca aşi vedea-o într-un club de noapte sigur ca-şi plăti, față are, sa mă culc cu ea...dar !!... doar atat.

1198649370199221
Dumitru Florin  •  05 Septembrie 2018, 17:04

Calitatile intelectuale sunt, in mod sigur, pe masura... hainelor!

cneius
cneius  •  05 Septembrie 2018, 15:57

"își dau seama de calitățile mele intelectuale"...asta e tare !

Vezi toate comentariile (42)
Comentează