FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

FOTO Reunire ”congelată” la ACS Poli » Neaga e aproape să aducă un fost jucător al Stelei

Articol de - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 17:02

Revelație pe finalul anului 2016 în Liga I, ACS Poli s-a reunit azi pe un ger cumplit la Timișoara. Ionuț Popa nu și-a menajat elevii, dar a avut parte de absențe din cauza vremii nefavorabile. Prima sosire a iernii la bănățeni ar putea fi cea a lui Bănel Nicoliță (32 de ani).

Pedro Henrique, Croitoru, Straton și Doman au ratat primul antrenament al anului la Timișoara. Ultimilor trei le-a fost anulată cursa aeriană cu decolare de la București. Chiar și așa, Ionuț Popa a avut un lot întreg scos afară la -9 grade Celsius.

Printre fețele noi au fost tineri de la echipa a doua, precum fostul ”cetățean” Emanuel Vasi, dar și jucători în probe, cum e cazul senegalezului Mediop N'Diaye, golgheterul concitadinei Ripensia Timișoara din Liga a III-a. Cristi Bărbuț, dat ca și plecat, a fost prezent la reunire.

Singura certitudine în materie de transferuri în această iarnă e dorința bănățenilor de a-l reactiva în Liga I pe Bănel Nicoliță (32 ani), actualmente la CS Făurei (L4 Brăila), echipa din localitatea natală.

În timp ce la capitolul despărțiri se numără cele ale lui Alin Cârstocea și Iulian Roșu.

”Depinde de mai mulți factori venirea lui (n.r. Bănel Nicoliță) la Timișoara. Noi am vorbit cu el. Așteptăm răspuns. Vrem să știm cine va pleca”, a spus Adrian Neaga, managerul sportiv al lui ACS Poli.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
971405006339319
Angelo-Narcis Pop  •  07 Ianuarie 2017, 21:58

Inainte sa joace la Steaua , Banel a jucat la Poli Timisoara, dar probabil ca cine a scris articolul, s-au cine l-a publicat nu stia acest lucru. Stia doar ca in orice articol trebuie scris ceva si de Steaua. Nu inteleg de ce site-ul are numele GSP?... mai bine s-ar numi gazeta stelei GS....

kyil
kyil  •  07 Ianuarie 2017, 00:36

deci cum e cu banel? ori are 31 ori 32 ? ca din articol e ca africanii, uni declara si alta au :D

sakamoto
sakamoto  •  06 Ianuarie 2017, 17:36

Banel este un fotbalist terminat. Vremea lui a trecut. Nu-l vrea nimeni. Mai bine un jucator tinar, care poate progresa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează