FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

FOTO Rivaldinho a împlinit 22 de ani! Ce a postat atacantul lui Dinamo + mesajul primit de la Rivaldo

Articol de - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 11:37

Rivaldinho împlinește astăzi 22 de ani, iar tatăl său, marele Rivaldo, a ținut să îi facă o urare specială.

Fostul jucător al Barcelonei a postat un colaj cu mai multe fotografii ale fiului său, una dintre ele fiind în tricoul lui Dinamo. În plus, fostul atacant a avut și un mesaj special pentru Rivaldinho.

"Felicitări, fiul meu! Dumnezeu să continue să îți binecuvânteze fiecare zi. Ești un fiu exemplar. Sunt foarte mândru de tine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru viața ta. Sunt foarte fericit să știu că trăiești în cuvântul Domnului. Este de neprețuit pentru un tată. Te iubesc foarte mult. Dumnezeu e cu tine. Să te bucuri de ziua ta", a scris Rivaldo pe Instagram.

rivaldo tatal

Și Rivaldinho și-a sărbătorit ziua pe internet. A postat la ora 00:01 un mesaj în limba română: "La mulți ani pentru mine".

 rivaldihno frjer

Atacantul nu știe dacă tatăl său va ajunge la București pentru a participa la ziua lui de naștere. "Nu m-a anunțat nimic, a rămas să vadă în funcție de programul lui. Oricum, știu că se gândește la mine. Important e să fiu pregătit pentru Derby și să învingem luni, e tot ceea ce contează acum", a spus atacantul roș-albilor.

  • Dinamo - FCSB se joacă luni, 1 mai, de la ora 20:30. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe LookTV, TV Digi Sport și TV Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează