FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO S-au aprins » După nici două săptămîni sub comanda lui Rădoi, Iancu a luat din răutatea fostului căpitan din Ghencea

Fotoreporterul Gazetei a surprins momentul în care Iancu intervine asupra lui Țucudean +3   FOTO
Fotoreporterul Gazetei a surprins momentul în care Iancu intervine asupra lui Țucudean

Articol de , - Publicat miercuri, 24 iunie 2015 00:00

Concurența naște ambiții și conflicte: Iancu și Țucudean s-au contrat la antrenamentul de aseară.

Nici n-a venit bine Alexandru Tudorie că steliștii au început să se "bată" pentru un loc de titular. În acest moment, pentru postul de atacant, Rădoi are trei variante: tînărul adus de la Galați, Gabi Iancu și George Țucudean. Aceștia au început deja să tragă tare pentru a-i convinge pe cei din staff că merită să joace.

La ședința de pregătire de aseară, una tehnico-tactică, cu mingea, la un exercițiu de posesie, Iancu nu l-a menajat deloc pe Țucudean. Primul s-a supărat după ce colegul său n-a recunoscut că atinsese mingea și că trebuia să intre la mijloc.

Exercițiul a continuat, dar după doar un minut, Gabi a avut o intrare energică, în săritură, recuperînd mingea, însă fără a-l mai evita pe rivalul său din ofensivă. Țucudean a căzut la pămînt și i s-a plîns lui Pedrazzini, iar Iancu i-a aruncat nervos maioul pe care cel care e în mijloc trebuie să-l poarte.

Antrenorul italian a intervenit repede, calmîndu-i pe cei doi, însă Țucudean a scăpat o înjurătură printre dinți, spre dezamăgirea tehnicianului.

Comportamentul lui Iancu surprinde, mai ales că acestuia i s-a reproșat în mai multe rînduri în sezonul trecut, de către Gâlcă, fostul antrenor, și de către Duckadam, președintele de imagine al clubului, lipsa de ambiție și delăsarea pe care o arată pe teren.

Acum, fotbalistul adus în urmă cu doi ani și jumătate de la Viitorul pare mult mai ambițios și mai hotărît să se impună ca titular, mai ales că are parte și de o concurență serioasă pentru postul de titular, avînd în vedere că Steaua încearcă să mai aducă un vîrf.

Iancu poate evolua și în linia de trei mijlocași ofensivi, însă nici aici nu-i e ușor. Popa, Chipciu și Tănase par bătuți în cuie și în formula lui Rădoi.

Rădoi a ajuns

Chiar dacă nu a participat nici la antrenamentele de ieri, Mirel Rădoi se va afla azi pe bancă, la partida cu Austria Klagenfurt. Antrenorul cu funcție de director sportiv a lipsit în primele două zile ale cantonamentului acuzînd probleme personale. În aceste condiții, roș-albaștrii au efectuat trei ședințe de pregătire fără ca Rădoi să asiste măcar la ele.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
andrei.33
andrei.33  •  24 Iunie 2015, 19:12

Echipa slaba, antrenor ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mitroi2008
mitroi2008  •  24 Iunie 2015, 10:43
Postat de dinamovist_romanizat pe 24 Iunie 2015, 09:15

Campioniiiiiiiii................................. din Ardeal!!!!

Stie cineva cati arbitri a mai transferat Asociatia Sportiva Ardealul? Oricum, ii luasera aproape pe toti de sezonul trecut!

xftw
xftw  •  24 Iunie 2015, 10:42

Interesant... "A luat din rautatea fostului capitan"... Daca se intampla asta la alta echipa (nu dau nume),vedeam mare titlu "Soc si groaza,scandal la echipa x".

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close