FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Scandal uriaș pe net! Mircea Rednic, înjurat de un dinamovist! Gnohere și Moke au fost martori » Reacția antrenorului

Articol de , - Publicat marti, 09 mai 2017 10:45

Harlem Gnohere a marcat singurul gol al partidei de la Giurgiu dintre Astra și FCSB, iar după ce-au ajuns la București cu autocarul echipei, atacantul vicecampioanei a plecat din baza de la Berceni alături de bunul său prieten, Moke, care îi este și coleg de cameră.

Harlem a decis să facă un live pe contul personal de Instragram, chiar din mașină în timp ce se ducea spre casă cu Wilfred. Din mașina celor doi se auzea muzica, iar cei doi au început să vorbească cu cei aproape 100 de fani care intraseră pe chat.

Intersant că printre cei care au intrat și-au lăsat comentarii s-a aflat și Valentin Lazăr, jucătorul lui Dinamo, fost coleg cu Eddy, în prezent împrumutat de gruparea din Ștefan cel Mare în Qatar la Al Sailiya.

GSP.RO a intrat în posesia mai multor capturi din timpul live-ului pe care Gnohere îl făcea în jur de 01:30 noaptea, dar și cu comentariile jignitoare ale lui Lazăr, la adresa fostului său antrenor de la Dinamo, Mircea Rednic. Fiecare replică a lui Lazăr din discuția cu Gnohere a conținut un mesaj vulgar.

Gnohere: "Lăzăricăăăăă, ce faci p***a mea?"
Lazăr: "P***a mea facem bine Qatar"
Gnohere: "Te iubesc frateeee!"
Lazăr: "P**a mea de urât"

01

În discuție intervine Moke, care cântă și transmite mesaje fanilor: "Alături de marcator! Yeeeheeeeeeeeee", iar Lazăr nu ratează momentul și postează un atac suburban la adresa fostului său antrenor: "M**e Rednic!".

03

După mai bine de 5 minute, timp în care a vorbit cu fanii pe Instragram Live, Harlem și-a luat la revedere de la internauți, iar Lazăr a avut ultimul cuvânt în același mod: "La revedere, p***a mea!".

În martie 2016, Lazăr nu a ratat ocazia de a-l pune la zid pe fostul antrenor, Mircea Rednic, care l-a împrumutat jumătate de an la Concordia Chiajna.

"E diferență mare între oamenii care conduceau anul trecut și cei care conduc acum. Mă bucur că reușesc să înscriu, oamenii care m-au crezut un jucător ratat să vadă că nu e așa cum credeau ei", spunea Vali atunci.

În plus, Rednic l-a atacat pe Lazăr și a spus că "mi-era frică să beau un pahar cu jucătorii, să nu le culeagă el de pe mese". Vezi detalii.

Rednic: "Unde joacă Lazăr? Asta e mintea lui"

Contactat de GSP.RO, Mircea Rednic nu a dorit să comenteze reacția lui Lazăr.

"Unde joacă Lazăr? În Qatar? Să rămână acolo, la ce minte are. Nu pot să mă cobor și să comentez asemenea mizerii de la Lazăr. Asta e mintea lui. Chiar nu vreau să comentez mai mult", a spus Rednic pentru GSP.RO.

"Lazăr e un laș! Am avut și eu scandaluri cu antrenori, recunosc, dar am spus în față ce am de spus. Fii, mă, bărbat și spune față în față nu pe instagram și pe facebook. El nu a câștigat nimic cu Dinamo și îl înjură pe Rednic?" Giani Kiriță

Cornel Dinu: "vulturii nu se hranesc cu muște"

Cornel Dinu, fost antrenor la Dinamo, l-a atacat dur pe Vali Lazăr tot într-o reacție pentru GSP.RO:

"Eu nu cred că Lazăr e un jucător din punct de vedere mental, e un doar un practicant al fotbalului. Nu fără sens se spune de români că «unde nu e cap e vai de picioare». E cea mai bună explicație și singura în ceea ce îl privește.

Din păcat,  nu vreau să cred că generația din care face parte el este atât de primitivă în gândire și nu are nimic sfânt în ceea ce privește respectul pentru înaintași, care într-adevăr au facut ceva pentru fotbalul românesc.

Lexicul și gândirea lor se rezumă de multe ori la mama, caca, papa. Rednic nu trebuie să se uite la așa ceva pentru că vulturii nu se hranesc cu muște. Trebuie sa te uiți cine aruncă piatra, ori dacă ala e vai de capul lui îl lași în pace", a spus Dinu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
haetim
haetim  •  23 Iulie 2017, 19:14

*** de lazar daca se mai naste o data si tot nu se poate compara cu Mircea Rednic... sper sa ii faca galeriaPCH o primire ~pe cinste daca se intoarce la Dinamo.. *** de ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexpescaru
alexpescaru  •  10 Mai 2017, 14:04

Până la urmă, care-i treaba GSP-ULUI cum vorbesc între ei "telectualii" de fotbaliști? Și ce comportament e ăsta, să-i dai telefon lui Rednic să-i spui că Lazăr a*** *** ? Sunteți geloși? Vreți și voi ? Poate sunteți prea urâți și nu treziți pasiunea în Lazăr. În rest... intelectul vostru este similar cu al ălora, doar că voi n-aveți voie să scrieți la Gazetă aceste vorbe. Și atunci...vă apucați de bârfă și sifonareala, că ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gumbo
gumbo  •  10 Mai 2017, 12:43

Andrei Crăiţoiu și Victor Vrînceanu, responsabilii cu print screen-uri, paparazzi cu caș la gură... LOL

Vezi toate comentariile (32)
Comentează