FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

FOTO Sepsi Arena e 60% gata! Ultimele detalii oferite de oficialii clubului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 16:52

Până la finalul lui 2020, Sepsi OSK va avea un nou stadion, modern, omologat inclusiv pentru Europa League. Arena de 8.000 de locuri este gata în proporție de 60%, iar oficialii clubului sunt convinși că în noiembrie va fi gata pentru inaugurare.

Sepsi n-a mai reușit performanța de anul trecut, când echipa a prins top 6, însă gruparea covăsneană se numără printre favoritele la câștigarea play-out-ului. Mult schimbată în bine după ce Leo Grozavu a preluat echipa, Sepsi se pregătește intens pentru sezonul următor, an în care va ataca din nou play-offul. Și va mai avea un motiv în plus.

Noul stadion prinde contur

+5 FOTO

Pentru Sepsi, finalul sezonului va aduce inaugurarea noului stadion. Echipa se va muta, cel mai probabil din luna octombrie, de pe Municipalul din Sfântu Gheorghe și va merge pe noua arenă, acolo unde se lucrează intens pentru ca totul să fie gata în 2020.

Dacă acum Sepsi beneficiază doar de aportul a 5.000 de suporteri, pe noua arenă încap 8.000 de oameni, iar condițiile sunt mult mai bune. Investiția totală atinge 15 milioane de euro și e suportată în totalitate de Guvernul maghiar. Stadionul este situat la periferia orașului, la ieșirea spre Miercurea Ciuc.

„Suntem în grafic"

Cornel Șfaițer, manager la Sepsi OSK, dă noi detalii despre arena care va deveni casa echipei sale, dar anunță și ce se va întâmpla cu vechiul stadion: „Lucrările se desfășoară într-un ritm alert. Suntem în grafic și la ceea ce văd zilnic, sunt convins că până în luna noiembrie totul va fi gata pentru inaugurare. Sunt șanse mari să jucăm anul acesta pe el. E un stadion modern, de nivel european. Va fi omologat pentru partide din Europa League".

Totodată, oficialul lui Sepsi anunță că noul stadion va aduce cu el și o emulație și mai mare în jurul echipei: „Noi ne-am bucurat mereu de susținerea fanilor. N-am suferit niciodată din acest punct de vedere și le mulțumim pentru asta. Suntem convinși că acest nou stadion va atrage și mai mulți suporteri, chiar pot miza că vom avea sold-out majoritatea partidelor de acasă. E un stadion fără pistă, presiunea pe care fanii noștri o vor pune va fi și mai mare".

„Lângă noul stadion, noi mai avem un teren sintetic cu tribune și nocturnă care sunt deja funcționale. Plus alte două terenuri de iarbă, unul dintre ele cu tribune și iluminare. Toate sunt date în folosință"

"Vechiul stadion nu va fi dărâmat. Va fi folosit de echipa a 2-a, un obiectiv al nostru. Vrem să avem echipă în Liga a 3-a, o formație la care să folosim republicanii care pot face pasul spre seniori. Va fi o rampă de lansare pentru noi. Punem mare accent pe tinerii din academie"

Cornel Șfaițer, manager Sepsi OSK

Facilitățile noului stadion

  • 8.000 de locuri
  • sală de conferințe complet utilată
  • vestiare moderne
  • cabinet medical
  • gazon natural cu încălzire
  • nocturnă
  • costuri: 15 milioane de euro

VEZI ȘI:

Și Bogdan Planic poate pleca gratis de la FCSB! Jucătorul are contract până în vară și e ofertat de Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
alfabetta
alfabetta  •  04 Martie 2020, 21:34

De patinoar (" suprafață de gheață " ) se știe ceva ???

103798407052226
 •  04 Martie 2020, 20:25

AICI POATE EVOLUA FCSB,CONTRA COST EVIDENT ??? CA IN GHENCEA CICA NUMAI TULPAN LA ORELE DE SPORT SI FESTIVALUL PRAFULUI ANTOLD DE BUCURESTI !

deusdat
deusdat  •  04 Martie 2020, 19:42

Eh, unde pune Orban banul pune și Dumnezeu mila !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează