FOTBAL  »  LIGA 1  »  PETROLUL

FOTO Sfatul ”lupilor” » Prahovenii au cinat împreună miercuri seara, în Herăstrău

+2   FOTO
"Petroliștii" debordează de optimism, deși situația în clasament e disperată // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2016 00:00

Grupul ploieștenilor gravitează deja în jurul ”furnicii” Karim Ziani. Lucescu jr., care a lucrat în Qatar cu internaționalul algerian, l-a sfătuit pe directorul sportiv Marius Nicolae să nu rateze șansa transferului mijlocașului de buzunar.

Cu 12 achiziții în iarnă, plus staff tehnic și administrativ noi, Petrolul a organizat miercuri seara o cină în familie la restaurantul "Trattoria il Calcio" din Herăstrău.

Benga a fost singurul care a venit cu soția și fiica, restul "lupilor" au socializat și s-au cunoscut între ei la o salată și un suc, sub supravegherea noului antrenor principal, Constantin Schumacher.

"Sînt multe nume noi, am considerat că ne prinde bine o seară relaxată împreună, înainte de reînceperea campionatului", a comentat Marius Nicolae, noul director sportiv al galben-albaștrilor.

"Nu le-am făcut superpromisiuni"

El a explicat și cum a reușit să-l aducă la Ploiești pe Karim Ziani, cel mai spectaculos nume pe lista transferurilor realizate de Petrolul în această iarnă:

"Am vorbit foarte deschis cu el, i-am explicat care e situația echipei și ce posibilități financiare avem. De altfel, cu toți cei pe care i-am adus am adoptat aceeași poziție: n-am venit cu vorbe mari și cu superpromisiuni la negocieri, ci am dorit să fim onești cu fotbaliștii. Ziani a acceptat că e o motivație să ajute pentru salvarea de la retrogradare a unui club cu mare tradiție în România. M-am consultat înainte și cu Răzvan Lucescu. A lucrat cu Karim în Qatar, la El Jaish, și m-a sfătuit să-l iau fără probleme dacă avem oportunitatea acestui transfer".

3.000 €pe lună e salariul mediu în actualul lot al Petrolului: contractele din lot au scăzut cu circa 30% față de prima parte a sezonului, iar "lupii" au acum cele mai mici salarii din L1

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (2)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  12 Februarie 2016, 15:25

nu mor lupii de mana caprelor.:)

un_gazar
un_gazar  •  12 Februarie 2016, 14:26

O haita de lupi pusi cu botul pe *** de o capra...Pana cand? Ne trezim sau murim.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează