FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOŞANI - STEAUA, AZI, ORA 17:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Şi primarul e fan Steaua! » Steliştii au fost asaltaţi de suporteri la sosirea la Botoşani

Primarul Botoşaniului (stînga) şi viceprimarul (centru) s-au salutat cu preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală // Foto: Ionuț Tăbultoc (Botoșani) +2   FOTO
Primarul Botoşaniului (stînga) şi viceprimarul (centru) s-au salutat cu preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală // Foto: Ionuț Tăbultoc (Botoșani)

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2013 09:24

Zeci de susţinători ai roş-albaştrilor, în frunte cu edilul şi cu viceprimarul, au venit s-o aştepte pe campioană în faţa hotelului în care s-au cazat steliştii.

Pentru prima dată în istoria oraşului Botoşani, Steaua va juca astăzi un meci oficial în urbea din nordul Moldovei. Poate tocmai din acest motiv, sosirea echipei lui Reghecampf a suscitat un interes enorm.

Zeci de suporteri, jurnalişti, dar şi primii doi edili ai oraşului au stat în faţa hotelului în care Steaua s-a cazat. În momentul în care autocarul a ajuns, primul care i-a întîmpinat pe stelişti a fost primarul Ovidiu Portariuc, suporter declarat al Stelei. Ceilalţi fani au fost nevoiţi să se infiltreze printre bodyguarzii Stelei ca să ajungă la jucători pentru a face poze şi a lua autografe.

În schimb, jurnaliştii locali n-au avut parte de amabilitatea Stelei. "Noi sîntem echipă europeană, vorbim doar cu sponsorii în spate. Noi sîntem Steaua, nu Dinamo, care dă declaraţii şi pe Arcul de Triumf şi vedeţi unde a ajuns", le-a explicat ziariştilor ofiţerul de presă al echipei, Cătălin Făinişi!

ALTE ŞTIRI:

În Cupă la Berceni
Oficialii stelişti au luat o decizie surprinzătoare în ceea ce priveşte desfăşurarea meciului din "16-imile" Cupei României, de joia viitoare. Chiar dacă în urma tragerii la sorţi campionii României cîştigaseră dreptul de a evolua pe teren propriu în partida cu Avîntul Bîrsana, roş-albaştrii nu vor juca nici pe stadionul Ghencea, nici pe Naţional Arena.

Conducerea Stelei a ales ca meciul să se desfăşoare pe arena celor de la ACS Berceni, ce are doar 2.700 de locuri. Steliştii vor să scutească astfel din cheltuieli, fiind convinşi că nu şi-ar putea recupera din vînzarea biletelor banii plătiţi pe chirie.

Neînvinşi de 379 de zile
FC Botoşani întîlneşte astăzi Steaua şi speră să treacă fără înfrîngere peste acest meci pentru a păstra statistica nemodificată. Echipa lui Popovici este neînvinsă acasă de mai bine de un an de zile, mai exact de pe 8 septembrie 2012, atunci cînd a pierdut partida din Liga a II-a cu Rapid Suceava, 1-2.

După disputarea acelui joc, FC Botoşani a înregistrat 12 victorii şi două remize pe teren propriu! De partea cealaltă, Steaua a suferit doar două înfrîngeri în deplasare din momentul în care Reghecampf a fost instalat pe bancă: cu FC Vaslui şi FC Braşov, ambele în sezonul trecut al Ligii 1.

10.000 de bilete online cu Chelsea
Chiar dacă au pierdut primul meci din grupele Champions League cu Schalke, suporterii Stelei sînt în continuare alături de echipă. După ce în primă fază s-au vîndut 10.000 de pachete pentru cele trei meciuri de acasă, acum fanii roş-albaştri aproape că au terminat tichetele online pentru meciul cu Chelsea, de pe 1 octombrie.

Ieri pe site-ul biletesteaua.ro mai erau aproximativ 10.000 de tichete disponibile, majoritatea la peluze şi tribuna I. Preţurile tichetelor sînt cuprinse între 90 lei şi 375 de lei şi se pot cumpăra pînă marţi, 24 septembrie!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  22 Septembrie 2013, 22:46

luam titlul,la distanta mare si anul asta !

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  22 Septembrie 2013, 19:26

☭apidistii sunt niste nulitati si se vor desfiinta in decembrie ! atunci va fi sarbatoare nationala !

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  22 Septembrie 2013, 18:56
Postat de legendavisinie pe 22 Septembrie 2013, 12:29

Presedintele ☭telistilor este Jiji Becali.

☭apidistii sunt cei mai frustrati si nefericiti ,oameni din lume !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează