FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - ACS POLI 0-2

FOTO și VIDEO Gol extrem de controversat al Timișoarei, cu Chiajna » "Centralul" nu a avut nicio reacție! Opinia specialistului: "Îl împiedică să execute"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 19:46

ACS Poli Timișoara a marcat primul gol din meciul cu Concordia Chiajna, încheiat 2-0, după o fază la care ilfovenii au protestat vehement.

În minutul 81, Bălgrădean a așezat mingea în afara careului de 16 metri pentru a degaja, însă Drăghici s-a poziționat extrem de aproape de balon.

VIDEO cu faza golului

În momentul în care Bălgrădean a șutat, mingea l-a lovit pe jucătorul timișorenilor, care a șutat în poarta goală.

Faza s-a petrecut chiar în fața asistentului, însă centralul Comănescu nu a revenit asupra fazei, în ciuda insistențelor jucătorilor Chiajnei!

Ion Crăciunescu a analizat faza la TV Digi Sport și a concluzionat că centralul a greșit la această fază.

"Jucătorul se deplasează intenționat în fața mingii pentru a-l împiedica să execute direct. Decizia corectă era avertisment pentru Drăghici. Cred că îl împiedică să execute, de asta vine din lateral în fața lui", a spus fostul mare arbitru.

Aceasta nu a fost singura fază cu probleme. Cristescu a fost eliminat direct în minutul 73, pentru o intervenție asupra lui Novak, iar jucătorii Chiajnei au protestat și la această fază.

"Este o bruscarea a adversarului, a lovit un adevrsar fără minge, dar e o diferență între bruscare și atac violent. Cred că este comportare nesportivă. Eu cred că trebuia galben", a spus Ion Crăciunescu. 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (35)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  22 Octombrie 2016, 07:59

La Craciunescu mă mira dar ...se explica!Tot ce tine de capitala aia *** trebuie pupat în cur!Poate mai pica o funcție, o pomana ceva...La scârbă aia de ...zotta-strambu se explica și se motiveaza:toată viața sa de...pseudo - arbitru a fost *** pentru Dinamo și Steaua!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eugeniustin
eugeniustin  •  22 Octombrie 2016, 03:49

gol valabil

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  22 Octombrie 2016, 01:33
Postat de samertx pe 22 Octombrie 2016, 01:27

E cu fața către portar, n-are niciun gând să se retragă. :))

Asa o fi fost. Dar obligatia lui Balgradean era sa cheme arbitrul si sa se planga ca asta nu se retrage. Daca Balgradean executa, o face pe riscul lui. Sau cel putin asa stiu eu ca spune regulamentul. In fine, poate gresesc, dar vad ca si fostii arbitri se contrazic la faza asta.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close