FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CSU 3-1

FOTO şi VIDEO Steaua - CSU Craiova 3-1! » Final nebun în Ghencea cu două goluri în prelungiri!

FOTO: Cristi Preda +6   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 02 august 2014 23:44

Deşi au fost lipsiţi de aportul fanilor, steliştii au cîştigat fără probleme meciul cu CSU Craiova. Meciul a fost rezolvat în mare parte în prima repriză, în urma reuşitelor lui Popa şi Sînmărtean.

Chiar dacă au avut o deplasare grea în Kazahstan, steliştii au părut destul de proaspeţi în partida cu CSU Craiova, deschizînd scorul destul de devreme prin Adi Popa (4). Şase minute mai tîrziu, oltenii au cerut gol în urma unei faze controversate: mingea reluată de Curelea l-a depăşit pe Arlauskis, iar Pîrvulescu a respins de pe linia porţii.

Steliştii au intrat la cabine cu avantaj de două goluri graţie reuşitei de senzaţie a lui Sînmărtean, din lovitură liberă (34). În repriza a doua s-a derulat acelaşi film, cu o echipă a oltenilor ceva mai agresivă însă neputincioasă în faţa porţii.

Cînd nu se mai aştepta nimeni, Varela a reluat cu pieptul o centrare a lui Sînmărtean şi a dus meciul la scor de forfeit, 3-0 (90+3). Înainte de fluierul final, oltenii au dat şi ei o replică tardivă, înscriind prin tînărul Andrei Ivan (90+4).

Steaua cîştigă cu 3-1 şi are punctaj maxim în primele două etape ale Ligii 1!

1-0 VIDEO CU GOLUL LUI ADI POPA!

2-0 VIDEO CU GOLUL LUI SÎNMĂRTEAN!

3-0 VIDEO CU GOLUL LUI VARELA!

3-1 VIDEO CU GOLUL LUI IVAN!

Meciul a fost LIVETEXT aici

Echipele de start:

Steaua: Arlauskis - Rîpă, Varela, Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, L. Sînmărtean - Ad. Popa, N. Stanciu, Pîrvulescu - G. Iancu
Rezerve: Cojocaru, Chipciu, Tănase, Neagu, Keşeru, Aldea, Vîlceanu

CSU: Brac - S. Achim, Frăsinescu, Kay, Vătăjelu - Madson, Nuno Rocha - Băluţă, Ferfelea, Bancu - Curelea
Rezerve: Straton,  Velcovici, Neacşa, Ivan, Herghelegiu, Dănănae, Acka

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (543)
blatistu49
blatistu49  •  03 August 2014, 08:48

spectacol de 2 bani ptr fraieri

nebraska
nebraska  •  03 August 2014, 08:24

Duelul clonelor castigat de cea mai odioasa.

adytzu2009
adytzu2009  •  03 August 2014, 04:56

Gol de liga2... Stelist sunt pana la moarte da asta nimic nu a demonstrat la Steaua. Toata lumea il pupa incur...Prefer un Valceanu,Gradinaru. Talentu; p.u.lii.

Vezi toate comentariile (543)
Comentează