FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - STEAUA 0-1

FOTO și VIDEO Steaua, victorie la limită cu ultima clasată » Florin Tănase, salvatorul roș-albaștrilor

Foto: Gazeta Sporturilor +9   FOTO
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 18:54

Steaua, liderul la zi în Liga 1, a învins în deplasare ACS Poli Timișoara, scor 1-0. 

FINAL » ACS Poli - Steaua 0-1
Florin Tănase '8
liveTEXT/VIDEO

Steliștii au deschis rapid scorul, în minutul 8, când De Amorim a recuperat excelent o minge la mijlocul terenului, din fața lui Croitoru și i-a pasat lui Florin Tănase. Atacantul stelist a preluat balonul la marginea careului, iar apoi l-a învins pe Straton cu un șut bine plasat.

Prima ocazie importantă a Timișoarei a venit în minutul 18, când Henriche a trecut în flancul drept de Toșca și a pătruns în careu, dar șutul său a fost respins de lângă bară de Niță.

Atacurile Stelei din prima repriză au părut fără orizont, iar cu aproximativ 10 minute înainte de pauză, gazdele au ratat din nou o ocazie importantă, însă șutul lui Doman a fost respins de portarul Stelei.

La trei minute după pauză, Laurențiu Reghecampf a făcut o dublă schimbare și i-a introdus în teren pe Bourceanu și Boldrin, în locul lui Muniru și Vlad Achim.

Steaua și-ar fi putut majora avantajul în minutul 70, când Adi Popa a centrat în careu, dar mingea i-a depășit pe Golubovici și Ovidiu Popescu.

Până la final, Boldrin și Florin Tănase au mai ratat ocazii importante pentru roș-albaștri, însă meciul s-a încheiat cu victoria la limită a elevilor antrenați de Laurențiu Reghcampf. 

"Roş-albaştrii" au reuşit prima victorie la Timişoara după 7 ani, precedentul succes pe Bega fiind înregistrat pe 1 noiembrie 2009, FC Timişoara-Steaua 0-1.

Cu succesul obținut astăzi, Steaua se distanțează la 5 puncte de ocupanta locului secund, Dinamo.

Echipele de start:

ACS Poli: Straton - Străuț, Scutaru, Bocșan, Novak - Artean, Bărbuț, Llorente, Croitoru, Doman - Pedro Henrique
Rezerve: Curileac, Fridrich, Popovici, Mailat, Cârstocea, Roșu, Drăghici
Antrenor: Ionuț Popa

Steaua: Niță - Jakolis, Moke, Toșca (cpt), Aganovici - Sulley, Achim - Popa, Fl. Tănase, De Amorim - Golubovici
Rezerve: Stăncioiu - Mitrea, Man, Tudorie, Ov. Popescu, Boldrin, Bourceanu
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Arbitri: Sebastian Colțescu
Asistenți: Daniel Mitruți, Marius Nicoară

De remarcat că eroul negativ al meciului cu Osmanlispor, 0-2, Gabriel Enache, nu a fost inclus în lot, după ce a fost criticat dur de steliști (Detalii AICI).

 

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (273)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  18 Septembrie 2016, 19:47
Postat de saviola2_8 pe 18 Septembrie 2016, 19:34

dap, nu avem atac:( suntem varza, ne-ar mai trebui 2 atacanto, dar buni nu muraturi gen tudorie, un fundas dreapta care sa fie DREAPTA, nu reprofilat, si un fundas bun langa tamas! la fel nu reprofilat gen moke...

in ultimii ani noi nu am avut un fundas dreapta de meserie, singurii care au fost Rapa si Alcenat nu au jucat mai nimic, iar cei care au jucat cat de cat au fost jucatori reprofilati, cand Chipciu, ba Varela, cand Papp ori Tamas, ba Enache sau Aganovici. Intre timp aflam ca Tudorie ar putea juca si el fundas central si de ce nu, cat de curand il vom vedea si pe dreapta in aparare, intre timp joaca Jakolis, urmeaza Nita, apoi Gloabovici, Gigi Style

104772133226352
Petre Radulescu  •  19 Septembrie 2016, 08:16

Meci slab, adevarat, insa castigat fara mari probleme de super campioana Steaua. Jucatorii inca nu se cunosc bine, de aceea echipa este neomogena. Probabil ca dupa pauza Steluta va arata mult mai bine si ne vom bucura nu numai de rezultate, ci si de jocul prestat.

944641545572612
Mircea Vaduva  •  19 Septembrie 2016, 07:00

Nu joaca nimic steaua o varza calita .moke ba fundas ba mijlocas .tosca ba in centru ba stanga.toate meciurile o abrambureala fa ba reghe o ekipa si joaca cu ea leaga un 11 fa cva meci de meci un talmes balmes

Vezi toate comentariile (273)
Comentează