FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢIE

FOTO Steaua oficializează transferul anunţat în premieră de GSP.ro » Prima reacţie a noii achiziţii din Ghencea

Foto: steauafc.com
Foto: steauafc.com

Articol de GSP - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 08 ianuarie 2015 15:37

GSP.RO a anunţat azi în exclusivitate o nouă mutare din Ghencea: Rareş Enceanu a plecat de la FC Braşov şi a semnat cu Steaua pentru aproximativ 500.000 de euro. DETALII AICI
Site-ul oficial al roş-albaştrilor a oficializat în urmă cu cîteva minute ştirea, iar noul mijlocaş al Stelei a acordat prima declaraţie din postura de jucător al "militarilor".

De remarcat că în plin conflict Steaua - MApN, Rareş Enceanu a făcut prima poză oficială cu un tricou roş-albastru fără vreo emblemă imprimată pe el.

"Pot spune că acest transfer este un vis împlinit şi o mare realizare în cariera mea de jucător. Sper să nu dezamăgesc şi să reprezint Steaua cu mîndrie de fiecare dată cînd voi avea şansa să evoluez.

Sînt foarte bucuros să mă alătur acestui grup extraordinar de jucători şi ţin să le multumesc atît celor de la FC Braşov, cît şi Stelei, pentru încrederea acordată şi mă voi strădui să le-o răsplătesc", a spus Enceanu pentru site-ul Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (80)
tazdevil
tazdevil  •  08 Ianuarie 2015, 21:03

Deci Steaua in continuare transfera tineri roamani promitatori,pe cand altii aduc gratis israelieni sau marocani sau mama lor......bun asa.......

terminatorul3
terminatorul3  •  08 Ianuarie 2015, 20:16
Postat de unico_biancorossi pe 08 Ianuarie 2015, 18:33

eu cred ca ori ati gresit titlul, ori echipa, ori ambele. vedem ca un jucator se pozeaza cu tricoul lui Fc City Insurance.

Fc Dingo

mvradulescu
mvradulescu  •  08 Ianuarie 2015, 20:02
Postat de zecs93 pe 08 Ianuarie 2015, 19:12

Prima data am crezut ca e interpretul de muzica Populara pe nume Constantin Enceanu,am crezut ca l-au inlocuit pe Piti Talent (manea) cu unu din folclorul popular :)))

Subtilă poantă ! Nu am ce zice ... Vă vin des "inspirații" de genul ăsta ? Poate vă apucați să scrieți un volum de "cimilituri" !!! Cred că în Obor se premiază săptămânal chestiile astea care scot în evidentă inteligența autorului ...

Vezi toate comentariile (80)
Comentează