FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VOLUNTARI, AZI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

FOTO Steaua relaxată » Jucătorii și oficialii vor să uite de problemele de la echipă: ce au făcut înainte de meciul cu Voluntari

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2017 00:00

Oficialii și jucătorii vicecampioanei încearcă să uite de problemele din ultima vreme.

Absent din spațiul public în ultima vreme, Mihai Stoica e activ în lumea virtuală și postează imagini din viața echipei pe rețelele de socializare. Cunoscut iubitor al câinilor, MM le-a arătat fanilor de pe Instagram o imagine cu Toto, cățelul său.

Acesta a fost botezat așa după Salvatore "Toto" Schillaci, atacantul care a făcut furori la echipa națională a Italiei din timpul Mondialului din 1990. Stoica a mai avut un ciobănesc de Berna, numit Chelsea, iar în urmă cu câteva luni și-a mai cumpărat un pui de ciobănesc belgian, Freddie.

În schimb, Sulley Muniru e îndrăgostit de mașinile scumpe, la fel ca Enache. Ganezul cheltuie o grămadă de bani pe limuzine, iar cu ultimul bolid tunat a făcut furori la antrenamentul de vineri dimineață de la Berceni.

Muniru şi-a vopsit maşina în culorile uniformei soldaţilor americani, exact ca jeep-ul pe care l-a primit de la fratele său, Muntari, în momentul în care a semnat contractul cu Steaua, în iunie 2015.

Un alt fan al rețelelor de socializare este Gabriel Tamaș. Fundașul postează imagini cu soția sa, Ioana, cu fetița lor, dar îi mai scapă și câte-o imagine din cantonament.

Fotbalistul de 33 de ani a publicat o fotografie după o ședință de antrenament de la Berceni, alături de Moke și de Gnohere.

Comentariile n-au întârziat să apară, unul de la fostul atacant al Stelei, Tade: "Îți plac tipii negri. Sulley mi-a spus că ai făcut încă o prostie".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  12 Februarie 2017, 12:23

arestat la domiciliu

97654321
97654321  •  12 Februarie 2017, 11:46

Un PUSCARIAS ,un derbedeu notoriu!!!asta apare zilnic pe paginile siterilor de sport!!!!

daweroirl
daweroirl  •  12 Februarie 2017, 10:30
Postat de nebraska pe 12 Februarie 2017, 08:58

Simpatic catelul,totusi ii statea mai bine langa un berbec,un țap ceva

fitincau ,iar tu primul ?:))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează