FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Ștefan Radu și un idol al Stelei se implică în ajutorarea unui suporter stelist bolnav de cancer

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 13:10

Peluza Roș-Albastră strânge bani pentru a-l ajuta pe unul dintre suporterii steliști bolnavi de cancer.

Membrii Peluzei Roș-Albastre au obținut tricourile de joc ale lui Ștefan Radu, Immobile și Thereau, iar acum urmează să le scoată la licitație, iar banii obținuți să-i fie oferiți lui Rică, suporterul care trece prin momente dificile.

"Azi vom licita pentru un tricou special, cel al lui Cyril Thereau, purtat în meciul Lazio-Fiorentina de duminică. Tricoul are și autograful lui Cyril. Suma de începere este de 1000 de lei. Licitația se va încheia marți seară la ora 21:00. Se licitează prin comentarii la această postare", se arată pe pagina de facebook a suporterilor FCSB.

"Mulțumiri lui Radu Ștefan, cel care s-a implicat și ne-a ajutat foarte mult" Peluza Roș-Albastră

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează