FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA, MÎINE, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Steliştii au ajuns la Mediaş

Steliştii au ajuns la Mediaş +2   FOTO
Steliştii au ajuns la Mediaş

Articol de - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2011 14:53

Jucătorii stelişti au ajuns în jurul orei 13:30 la Mediaş în vederea partidei de sîmbătă seara cu Gaz Metan.

Elevii lui Ronny Levy au aterizat la ora 11:00 pe Aeroportul din Sibiu, iar două ore mai tîrziu au ajuns în municipiul de pe Târnava Mare. Extrem de reţinuţi cînd au coborît din autocar, niciunul dintre jucători nu a discutat cu reprezentanţii presei.

Managerul general Mihai Stoica a salutat  jurnaliştii, după care a urcat în camera de hotel. Fotbaliştii lui Ronny Levy vor avea programat în această seară un antrenament care va fi închis presei.

Gaz Metan - Steaua se va disputa mîine seară, cu începere de la ora 21:30, în direct pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
assf
assf  •  09 Septembrie 2011, 19:10

mu ie la spurcati ..si mu ie ..celor(daca a fost cineva) ..care au facut poze cu spurcatzii.

imperator
imperator  •  09 Septembrie 2011, 17:17

Ce fatza de guzgan are si mache asta. :))

bijuviju
bijuviju  •  09 Septembrie 2011, 16:50

uaaaaaaaai. au ajuns STELISTII la medias. uaaaaai. acum urmatoarele informatii vor fi cam de cate ori pe secunda se scobeste meme in nas si cam de cate ori se scarpina in dos . isi va da putzin cu parerea cam cu cat bate mediasu. inca nici nu au aparut arbitrii insa sunt deja au arbitrat mizerabil. asta e doar precedentul . in episodu doi o sa apara jiji calare pe un maybach . si sapte televiziuni jiji.tv se vor inghesui la geamul limuzine. se va deschide geamu si apare jiji zbierand: BUUUEEEI!!!!! si toata gloata amutzeste. SSST. vorbeste jiji. o sa faca vreo 3 comentarii penibile, se va scobi in fund , va arata camerei un tenc de 500 euro. nu conteaza dece. important e sa-i arate...etc..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează