FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

FOTO Suporterii celor de la FCSB le răspund suporterilor dinamoviști: "Nostradamus se înșală!"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 21:22

Suporterii celor de la FCSB au venit la Giurgiu, pentru meciul cu Astra din play-off (liveTEXT AICI) și au profitat de ocazie pentru a răspunde coregrafiei pregătite de dinamoviști la derby-ul de etapa trecută.

"31 de ani de glorie și onoare. Nostradamus se înșală. Steaua nu moare", au scris cei aproximativ 50 de steliști prezenți la partida celor de la FCSB cu Astra.

"Singura profeție ce nu poate fi contrazisă / Casa cea nouă de Nostradamus prezisă" și "2020 - Din dorința a milioane de oameni se va ridica la Dinamo... stadion fără pistă / 2020 - Din dorința unora care n-au înțeles fenomenul fotbal... Steaua va dispărea", a fost mesajul transmis de dinamoviști la derby.

alternativa la plata biletelor

Dintre cei aproximativ 3000 de fani prezenți în tribune la meci, doar în jur de 300 au plătit biletul de intrare pe stadion. Printre acești se numără și cei 50 de fani ai celor de la FCSB.

Restul spectactorilor, care au umplut tribuna 1, au intrat pe stadion prin intermediul invitațiilor. 

100 de lei
a costat un bilet pentru meciul dintre Astra și FCSB

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close