FOTBAL  »  Superliga  »  TIMIȘOARA

FOTO Suporterii timișoreni și-au intrat în rolul de ”Moș Crăciun”

Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto +4   FOTO
Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Articol de - Publicat sambata, 24 decembrie 2016 16:24

La fel ca în precedenții șase ani, Asociația Suporterilor Timișoreni ”Druckeria” a organizat ”Acțiunea de Crăciun”, prin care fanii împart cadouri familiilor și copiilor cu posibilități limitate din județul Timiș.

Mobilizarea a fost exemplară în 2016 și în rândul cluburilor sportive de pe Bega și nu numai. Echipa de handbal SCM Politehnica, echipele de volei feminin UVT Agroland, CSU Politehnica și CSM Târgoviște (proaspătă câștigătoare a Supercupei organizate la Timișoara), echipa de volei masculin CSU UVT Timișoara, echipa de baschet BC SCM Timișoara și echipa de fotbal american Timișoara 89ers și-au adus aportul la succesul acțiunii.

În total au fost vizitate circa 45 de familii în nevoie de sprijin iar 110 copii s-au ales cu daruri înainte de sărbători. Precum într-un basm frumos de Crăciun fanii au vizitat nouă sate cu nouă mașini pline de cadouri. Rolul de ajutoare ale Moșului a fost asumat de suporteri ai echipei ASU Politehnica din liga a II-a.

Aceștia au strâns donații și de la sponsori ai clubului, iar conform druckeria.ro un sprijin aparte a venit de la profesorii Aurica și Mihai Lazarov, la inițiativa elevului Vasile Ciprian, un fan înfocat al Politehnicii.

Aceștia au inițiat o campanie de strângere de donații în liceu și au trimis un pachet cu alimente și jucării spre Timișoara.

Localitățile din județul Timiș vizitate de fani în acest an au fost: Fârdea, Zolt, Gladna Română, Balinț, Fădimac, Târgoviște, Criciova, Cireșu și Jdioara, unde a fost colindat și centrul de plasament.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
971405006339319
Angelo-Narcis Pop  •  05 Ianuarie 2017, 21:43

daca ajutoarele mosului erau dintre suporterii de la echipa de liga 2 , de ce i-ati pus in stiri la echipa de liga 1...?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează