FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO » Tănase nu-şi cunoaşte colegii :) Tu faci deosebirea între Lupu şi Rusu?

Cristi Tănase a oferit iar +2   FOTO
Cristi Tănase a oferit iar "faza zilei" la Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 28 iunie 2011 11:58

Cristi Tănase şi-a lăsat iar colegii mască la antrenament, după ce a nu a reuşit să facă diferenţa pe teren între doi coechipieri, Vlad Rusu şi Valeriu Lupu

Dodel făcea echipă cu Lupu şi a ţipat de trei ori la fundaşul stînga ca să-i ceară mingea, dar tot n-a primit-o. Lupu nu i-a pasat, dar nu fiindcă n-ar fi avut încredere în el, doar că Dodel l-a confundat! I-a strigat: "Rusule! Rusule! Rusule!". Alt coleg i-a nimerit numele: "Lupu". Şi-a primit mingea. Tănase a rămas blocat: "Aaa, sau Lupu, cum te-o chema!".

Priveşte mai jos imagini cu cei doi fotbalişti şi vezi cît de bine seamănă aceştia între ei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
usersmq
usersmq  •  28 Iunie 2011, 18:23
Postat de sarmala pe 28 Iunie 2011, 16:08

pai cam tre sa mai bage osu la munca sa ii cunoasca cineva !!! are dreptate TANASE ca in armata munca munca bibanilor si ciocu mic !!!!

asta asa e.cam ai dreptate

mateiserban
mateiserban  •  28 Iunie 2011, 17:05

dar cine e tanase?????????????????????????????????

sarmala
sarmala  •  28 Iunie 2011, 16:08

pai cam tre sa mai bage osu la munca sa ii cunoasca cineva !!! are dreptate TANASE ca in armata munca munca bibanilor si ciocu mic !!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează