FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, ORA 21.30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Tatuat şi norocos » Erou în meciul cu Bistriţa, Costea şi-a dezvăluit noile desene de pe mîna stîngă

Costea și-a desenat chipul unei fete pe mînă, după ce a avut de suferit în fața lui Becali din cauza relației cu Daniela Crudu +2   FOTO
Costea și-a desenat chipul unei fete pe mînă, după ce a avut de suferit în fața lui Becali din cauza relației cu Daniela Crudu

Articol de - Publicat marti, 30 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 29 octombrie 2012 19:11

Mihai Costea a dat două goluri în primul meci jucat ca titular în campionat, tocmai în etapa a 13-a, şi a arătat mîna stîngă acoperită aproape complet cu desene.

Mihai Costea a redevenit important pentru Steaua cînd nimeni nu se mai aştepta. "E foarte bun, se vede calitatea!", a exclamat Becali după 4-0 cu Bistriţa şi a anunţat că-l vrea pe oltean în primul "11" şi duminică, în superderby-ul cu Dinamo. Dar înainte să marcheze contra Gloriei, "Nilă" nu mai fusese niciodată titular în acest sezon din Liga 1. Mai avea numai 3 apariţii pe parcursul meciurilor, fără să fi înscris vreun gol.

Contra Gloriei, Costea a etalat, pe lîngă goluri, şi tatuajele cu care şi-a acoperit aproape complet mîna stîngă. Pe exteriorul antebraţului, el are chipul lui Iisus Hristos, un desen pe care l-a făcut recent şi pe care îl mai au şi alţi fotbalişti români, inclusiv Tănase şi Bogdan Stancu, ultimul fost la Steaua. Iar pe interiorul mîinii, Mihai şi-a tatuat chipul unei femei.

Costea concurează acum la numărul desenelor de pe piele şi cu Tănase, cu care se bate pentru un loc în echipă, şi cu Reghecampf. Antrenorul e şi el fan al tatuajelor, unele dintre ele realizate de pe vremea cînd juca, altele după idei ale lui ori ale soţiei sale, Anamaria Prodan.

4 goluri are Mihai Costea (24 de ani) în toate competiţiile, din două "duble", una cu Tîgu Mureş, în Cupă, şi a doua împotriva Bistriţei. Doar Rusescu, 12 goluri, şi Rocha, 9, îi sînt superiori

"Aş vrea să joace Mihai Costea şi cu Dinamo, dar încă nu-mi dau seama unde ar putea să prindă. Pe stînga e Tănase, iar în spatele vîrfului e Rusescu" (Gigi Becali, patron Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
vladutz13
vladutz13  •  30 Octombrie 2012, 10:24

Sa inteleg ca pe o parte a mainii il are pe Iisus si pe celalta probabil pe Cruduta??? mi se pare grotesc. la care parte a mainii se uita cand isi facea de cap cu ea??

zguby91
zguby91  •  30 Octombrie 2012, 09:42

sa-l bage varf, in locul lui nikolic.

drunk_driver
drunk_driver  •  30 Octombrie 2012, 08:50

Mai bine isi tatua tabla inmultirii ...asa poate facea mai mult de doua clase !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează