FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

FOTO Transformare ULUITOARE pentru omul care a înscris cel mai frumos gol anulat al lui Dinamo în cupele europene! Cum arată Chihaia la aproape 38 de ani

Octavian Chihaia (în negru cu șort alb) la turneul din Sala Dinamo. FOTO: Aurelian Trifan +3   FOTO
Octavian Chihaia (în negru cu șort alb) la turneul din Sala Dinamo. FOTO: Aurelian Trifan

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 23:13

Octavian Chihaia (37 de ani)  a fost unul dintre cei mai râvniți atacanți din Liga 1 la începutul anilor 2000. Marca pe bandă rulantă la Sportul Studențesc, drept dovadă a fost luat imediat de Dinamo. 

Acum, la aproape 38 de ani, pe care îi va împlini la jumătatea lui martie, fostul atacant este complet schimbat. Apariția de la turneul organizat în Sala Dinamo a surprins pe toată lumea. 

Imaginea atacantului de când juca trebuie uitată. Lupta cu kilogramele a fost pierdută de ceva timp și dintr-un tip suplu, Chihaia s-a transformat într-un om plinut, dar care nu a uitat fotbalul. 

A și reușit câteva execuții care au adus aminte de omul care marca pentru Dinamo în Cupa UEFA în 2005 contra lui Olympique Marseille. Reușita a fost însă anulată, arbitrul fluierând finalul meciului când mingea era în aer. S-a terminat atunci 2-1 pentru formația din Franța, iar Dinamo a spus adio competiției. 

 

Playtech: Declarația cu care Anamaria Prodan îl va ÎNFURIA pe Reghecampf. Impresara a dat cărțile pe față


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează