FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Tricoul cu dedicație în care Mutu s-a pozat pe instagram

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 mai 2018 16:51

Adrian Mutu, antrenorul celor de la FC Voluntari, a încărcat pe Instagram o fotografie în care poartă un tricou personalizat cu inițialele Peluzei Cătălin Hîldan și o poză cu el în tricoul "câinilor".

Mutu a obținut ieri a 2-a victorie în calitate de antrenor al celor de la FC Voluntari, scor 3-2 contra Timișoarei, dar gândul îi stă în continuare la Dinamo. La câteva ore după meciul din play-out, pe care l-a urmărit din tribunele arenei Dan Păltinișanu, fiind suspendat (vezi detalii AICI!), "Briliantul" a încărcat o fotografie cu care i-a cucerit pe fanii "alb-roșii".

mutu

Mutu a recunoscut în mai multe rânduri că visul său este acela de a antrena cândva Dinamo: "Sigur că mă văd pe banca lui Dinamo, dar în primul rând trebuie să am rezultate, să dovedesc că merit să ajung acolo. Este o bancă grea!", declara Mutu în septembrie 2017.

Citește și: Mutu, săgeți către Niculescu după a doua victorie la Voluntari: "Probabil băieții n-au fost obișnuiți, dar mă bucur că acum învață"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează