FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Turcia, here we come » Steliștii au ajuns în Belek cu noile achiziții: ce lot a deplasat Reghecampf în primul cantonament

Alibec s-a împrietenit repede cu Florin Tănase // Foto: steauafc.com +3   FOTO
Alibec s-a împrietenit repede cu Florin Tănase // Foto: steauafc.com

Articol de - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 00:00

Steliștii au ajuns aseară în Belek, iar de azi vor începe primul stagiu de pregătire, Reghe programând câte două antrenamente pe zi.

Alibec și Gnohere au fost noutățile vicecampioanei de ieri, înainte de îmbarcarea în charterul care să-i ducă în Turcia. Dacă Denis a făcut deja câteva antrenamente cu restul roș-albaștrilor, Harlem a fost luat repede în gașcă de către steliști.

Moke l-a luat sub aripa lui și imediat după ce s-au suit în avion s-au fotografiat, iar poza a ajuns pe rețelele de socializare: "Bine ai venit, fratelo!".

Primul cantonament se va desfășura între 7 și 19 ianuarie, iar staff-ul tehnic al vicecampioanei va pune accentul mai mult pe pregătirea fizică.

Steaua va avea o singură partidă amicală, cu azerii de la Qarabag, pe 18 ianuarie, în Gloria Sports Arena, un complex de 5 stele. Tehnicianul de 41 de ani va avea la dispoziție 26 de jucători, inclusiv Florin Tănase, care va începe perioada de recuperare în Turcia.

Lotul deplasat de Reghecampf

  • portari: Fl. Niță, Stăncioiu, Poiană
  • fundaşi: G. Enache, Tamaș, Toșca, Moke, Momcilovici, G. Simion
  • mijlocaşi: Ad. Popa, Jakolis, Ov. Popescu, Pintilii, Muniru, Vl. Achim, L. Filip, De Amorim, Boldrin, Vl. Mihalcea, M. Mihai
  • atacanţi: Alibec, Gnohere, Fl. Tănase, Man, Tudorie, Onțel

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează