FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Tyson, idol pentru steliști » Fostul campion mondial la categoria grea e nelipsit de la vizitele medicale

2017: Muniru +4   FOTO
2017: Muniru

Articol de - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 00:00

Fostul campion mondial la categoria grea, americanul Mike Tyson, 50 de ani, este nelipsit de la vizita medicală de început de an a Stelei.

Steliștii au sunat adunarea, ieri dimineață, la ora 08:00, sosind pe rând la Institutul Naţional de Medicină Sportivă pentru obținerea vizei. Toți fotbaliștii au ales haine sport pentru prima întâlnire oficială cu presa.

Sulley Muniru, venit în urmă cu câteva zile din Ghana, a purtat un hanorac al celebrei firme Dolce Gabbana, care avea imprimat chipul celebrului pugilist american Mike Tyson.

Sulley nu este însă primul stelist care se prezintă la reunire cu acest hanorac! Primul jucător care a venit cu Mike Tyson pe piept a fost Paul Pârvulescu, în 2013, apoi, un an mai târziu, Cristi Tănase a ales să utilizeze fix același articol. Prețul acestui accesoriu vestimentar este în jur de 150 de euro.

Cel care a șocat cu adevărat asistența a fost însă Gabi Tamaș! Chiar dacă afară erau -3 grade și ningea puternic, fundașul a coborât din mașină în pantaloni scurți, cu o pereche de jambiere trase până aproape de genunchi și în tricou, peste care a tras un halat de baie.

Nu este pentru prima oară când Gabi sfidează temperaturile scăzute de afară, acesta fiind singurul stelist care s-a antrenat la finele anului trecut în mânecă scurtă, deși restul colegilor săi erau echipați ca de schi.

La vizita medicală au fost prezenţi 22 de jucători, din lot lipsind portarul Florin Niţă, cel care va efectua controlul medical la o clinică din Chiajna, Fernando Boldrin, care nu ajunsese în România, şi Florin Tănase, încă nerefăcut după operația de ligamente.

Cine a fost Mike Tyson

În vârstă de 50 de ani, Tyson este o legendă a boxului mondial şi unul dintre cei mai mediatizaţi sportivi din întreaga lume. Cel mai tânăr campion mondial al greilor, boxerul este prezent în arena sportivă şi mass-media de peste 25 de ani. Mike a înregistrat primul său mare succes în sportul profesionist în 1986, când a devenit campion WBC.

Un an mai târziu, Tyson a devenit deţinătorul centurilor WBC, WBO şi IBF. El a câştigat 44 din 58 de lupte prin knock-out, multe dintre ele din prima repriză. După ce şi-a încheiat cariera profesională, Mike Tyson a participat la galele de box organizate de World Wrestling Entertainment şi a jucat în trei filme de lung metraj (Rocky Balboa, The Hangover şi Hangover II). În 2011, Mike Tyson a intrat în Boxing Hall International of Fame, iar în aprilie 2012 în WWE Hall of Fame.

Cei 22 de jucători care au efectuat vizita medicală:

  • portari: Eduard Stăncioiu, Ionuț Poiană
  • fundași: Gabriel Enache, Gabriel Tamaș, Alin Toșca, Wilfried Moke, Marko Momcilovici, Gabriel Simion
  • mijlocași: Adrian Popa, Antonio Jakolis, Ovidiu Popescu, Mihai Pintilii, Muniru Sulley, Vlad Achim, Lucian Filip, William De Amorim, Vlad Mihalcea, Mario Mihai
  • atacanți: Denis Alibec, Dennis Man, Alexandru Tudorie, Cristian Onțel

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
aius
aius  •  07 Ianuarie 2017, 12:43

inca un jalnic articol,pentru fcsb!!!!!!!!!!!

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Ianuarie 2017, 10:39
Postat de tatutzu pe 07 Ianuarie 2017, 09:50

=)))))))))))))))))))) Nu mă pot opri in râs... :)))))) Andrei Crăiţoiu, ești un mare vărzău :)))

Asta e *stelistul* sef!

tatutzu
tatutzu  •  07 Ianuarie 2017, 09:50

=)))))))))))))))))))) Nu mă pot opri in râs... :)))))) Andrei Crăiţoiu, ești un mare vărzău :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează