FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Ultrașii dinamoviști au ajuns la capătul răbdării: ”Învoieli și concedii etapă de etapă”

Articol de - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 16:16

Dinamo a fost programată să joace în timpul săptămânii 9 din 15 etape, dezavantaj total pentru ultrași, care trebuie să își ia concedii de la muncă pentru a ajunge la stadion. Rivala FCSB a jucat toate etapele în weekend.

Cluburile din România depind în acest moment de televiziunile care plătesc milioane de euro în schimbul drepturilor de televizare a meciurilor din Liga 1. Banii primiți reprezintă pentru echipe procente majoritare ale bugetelor anuale.

Ultrașii dinamoviști acuză însă că programările stabilite de posturile de televiziune nu țin cont în niciun fel de competiție și de fanii cluburilor. Dinamo este una dintre cele mai dezavantajate echipe, iar ultrașii PCH sunt tot mai vocali pentru că echipa preferată joacă preponderent lunea și vinerea. Adică în zilele când majoritatea microbiștilor sunt la locurile de muncă și pentru a ajunge la meciuri trebuie să se învoiască sau să își ia zile de concediu.

FCSB are avantaj total

Roș-albii au fost programați, dintr-un total de 15 etape scurse până acum, de 6 ori lunea și de 3 ori vinerea. Mai mult, "câinii" au jucat în ultimele 4 etape de fiecare dată la început de săptămână. Șocul adevărat apare în momentul în care sunt analizate programările meciurilor rivalei tradiționale, FCSB. Echipa patronată de Gigi Becali a fost programată de fiecare dată în weekend, cu preponderență duminica!

Astfel, spre deosebire de fanii "câinilor", simpatizanții FCSB-ului nu își riscă locurile de muncă pentru a vedea un meci din tribune.

 LPF ține partea ultrașilor

Pentru a-și manifesta nemulțumirea, suporterii dinamoviști au criticat în mai multe rânduri programările pe rețelele de socializare și au arborat diverse bannere la meciuri. Până acum, nimeni nu i-a băgat în seamă pe fani.

Ieri însă, secretarul general LPF, Justin Ștefan, a postat pe contul personal de Facebook o poziție care vine în ajutorul galeriilor: "Stabilirea programului meciurilor din Liga 1 trebuie să se facă ținând cont, în primul rând, de suporterii care înfruntă vremea rea și vin la stadion. Nu este normal să se dispute lunea meciuri din Liga 1. De asemenea, nu este normal ca meciurile programate în acest anotimp în zilele de vineri, sâmbată și duminică să înceapă atât de târziu, adică la ora 21:00 sau la 20:30". 

"Înainte de a fi un produs comercial și de televiziune, fotbalul trebuie să rămână al suporterilor care își susțin echipa favorită din tribunele stadioanelor"Justin Ștefan, secretar general LPF

"Fac un apel public față de televiziunile deținătoare de drepturi să țină cont și de dorința cluburilor și a suporterilor fotbalului românesc atunci când propun programul etapelor din Liga 1"Justin Ștefan, secretar general LPF

4înfrângeri, 3 remize și 2 victorii a adunat Dinamo în etapele programate în timpul săptămânii

Meciurile jucate de Dinamo luni în acest sezon de L1

luni

Meciuri jucate de Dinamo vineri în acest sezon de Liga 1

vineri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (117)
babahuda
babahuda  •  15 Noiembrie 2018, 12:38

si acum cu gaz mtan meciul este programat vineri d la 21 ..de luni a programat vineri ,e al 6 ,meci la rand care dinmo joc in zile de lucru .bataie d ejoc ..daca ar putea gigitv ar punememciurile dinamovistilor de la 12 noapte. meciurile ar trebui s se joc in zilele liber ,smbata si duminica de la ore potrivite in functie de notimp .acum ca e iarna meciurile ar trebui sa incep de la ora 13..spaniolii italienii programeaza jocuri la ore n de joc ,,liga 1 e joaca noaptea ..

magic4ever
magic4ever  •  15 Noiembrie 2018, 12:12

Chiar bataie de joc cu programarea meciurilor lui Dinamo luni si vineri la greu...Televiziunile fane FCSB care analizeaza absolut tot ce spune fostul detinut Becali sa programeze pe Dinamo sambata si duminica!!!

zecs93
zecs93  •  15 Noiembrie 2018, 02:48
Postat de caminero pe 14 Noiembrie 2018, 22:39

A, tu ești de serviciu pe unitate în noaptea asta? Tough luck, bate o vîntoasă de te rupe. Baftă, camarade, nu te vom uita!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (117)
Comentează