FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO+FOTO Ultrașii dinamoviști continuă protestele » Au fost acasă la Mircea Rednic, apoi la Bogdan Bălănescu: s-a lăsat cu injurii și amenințări!

Articol de - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 23:28

Suporterii dinamoviști au continuat în această seară derapajele la adresa conducerii, protestând după demiterea lui Mircea Rednic și instalarea lui Eugen Neagoe.

Întâi au mers acasă la Mircea Rednic și au avut o discuție cu acesta, în care antrenorul le-a transmis că se gândește în continuare să cumpere clubul, dar principalul impediment este că faptul că Dinamo nu are un stadion modern. Suporterii i-au spus că îi sunt devotați și că trebuie să revină la club.

whatsapp image 2019 06 05 at 23.34.23
+11 FOTO
Dinamoviștii acasă la Rednic azi

Apoi, fanii au fost acasă la directorul general Bogdan Bălănescu, unde au aprins torțe și au afișat un banner pe care scria „Îl vrem pe Rednic înapoi / Altfel, o să te tot vezi cu noi!”, scandând injurii și amenințări la adresa oficialului dinamovist și a clanului Becali.

Sursa video: facebook.com/PeluzaCatalinHildan

vlcsnap 2019 06 05 23h43m31s131 +11 FOTO

Ar trebui ca șefii lui Dinamo să țină cont de părerile suporterilor?

Da
Nu

vezi și:

REVOLTĂ la miezul nopții! Ultrașii lui Dinamo s-au dus peste Negoiță la Rin, cu o cruce și torțe! Au incendiat gazonul din fața hotelului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
2036290743290484
Ion Marin  •  06 Iunie 2019, 18:09

Ba baieti sunteti fantastici.DAR:Ba baieti, POTOLITI VA!Nu am fost de acord cu inlaturarea lui Rednic, si cu politicile infantiliste ale lui Negoita.Dar va intreb ce ati facut voi , Lucescu, Tiriac, Andone si alti dinamovisti cu bani pentru salvarea clubului?Nu mergeti la Rin!Lasati l pe Negoita in pace , pentru ca a luat clubul de la Borcea in colaps si l a adus pe linia de plutire , tot el cu Rednic l au salvat de B.SUNT BANII LUI , VORBA LUI BECALU:"Sunt banii mei eu fac legea! ".Asa ca voi daca vreti altceva , nu va mai razbuiti cu un om care si a asumat un mare risc , luand clubul din mana celor doi smecheri , Borcea si Badea.Mergeti in nunar mare vineri la meci umpleti stadionul , numai de dinamovisti, cu voi cu altii cu bani , RUGATI L PE LUCESCU SA IA CLUBUL.dACA NU VETI REUSI ASTA LASATI L PE nEGOITA IN PACE!Ca daca il suparati ,Dinamo va avea soarta Rapidului .Eu nu pot sa zic decat atat: Notre respect tot ce inseamna spiritul lui Dinamo , Notre respect, IONUT NEGOITA!Daca nu reusi sa strangeti bani , daca nu reusiti sa l convingeti pe Mircea Lucescu si pe altii , lasati l in pace pe Negoita, Rednic a scris istorie si a facut istorie in Stefan cel Mare, dar lasati l , ca Neagoe dupa parerea mea e o alegere buna, e un antrenor bun , a jucat la Dinamo si stie ce inseamna DINAMO.FITI ALTURI DE EI!NU E MOMENTUL UNUI RAZBOI , CLUBUL ARE NEVOIE DE LINISTE.

jony1973
jony1973  •  06 Iunie 2019, 14:04

Eu zic sa-l lasam pe Neagoe sa lucreze. Nu poate fi mai rau decat cu Rednic (locul 9).

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  06 Iunie 2019, 13:19
Postat de adicn pe 06 Iunie 2019, 12:13

La vremuri când echipa lor trage să moară, ei pe Becali îl înjură...

De data asta nu de "albanezul" tau ne legam. Avem si noi "***" nostri... Intamplator sunt chiar rude.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează