FOTBAL  »  Superliga  »  VESTE

FOTO Veste extraordinară în familia lui Steliano Filip! A devenit tatăl unei fetițe

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2017 12:25

Steliano Filip a primit o veste extraordinară, soția sa Bianca dând naștere unei fetițe perfect sănătoase, Anais Sophie.

Ieri, Steliano Filip a fost prezent toată ziua alături de tânara sa soție la Maternitatea Regina Maria din București, unde aceasta a dat naștere fetiței. 

La maternitate au fost prezenți și Sergiu și Andreea Hanca, nașii fetiței lui Filip, care i-au dăruit Biancăi un cadou superb.

 

#teiubiminfinit♥️

Posted by Andreea Hanca on 14 Iunie 2017

Jucătorul nu va avea însă timp să stea alături de fiica sa, astăzi plecând alături de Dinamo în cantonamentul din Slovenia. 

Recent, Steliano Filip a făcut un gest superb pentru fiica sa, tatuându-și numele acesteia pe antebraț.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10204061186185275
Mason Dan Pintican  •  15 Iunie 2017, 13:15

MA INTREB DACA STELIANO A ASISTAT LA NASTERE.... DACA NU L-AU LASAT MEDICII, SINT SIGUR CA NU A AVUT TARIA SA-I INFRUNTE SI SA INTRE CU FORTA IN SALA DE NASTERI CUM AM FACUT EU(AM INTRAT CU FORTA LA CEZARIANA SOTIEI MELE SI AM TAIAT CORDONUL OMBILICAL)....SI ASTA PENTRU CA MAJORITATEA COVIRSITOARE A TATILOR DIN TARA ASTA SINT NISTE LASI CRONICI....NOI TOTI TATICII SI , MAI ALES, VIITORII TATICI TREBUIE SA LUPTAM PENTRU PROMULGAREA UNEI LEGI CARE SA OBLIGE GINECOLOGII SA NE INVITE IN SALA DE NASTERI....DOAR IMPREUNA VOM REUSI....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează