FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO & VIDEO Antrenamente grele şi bună dispoziţie în cantonamentul Stelei din Austria

foto: Alex Nicodim (Austria) +9   FOTO
foto: Alex Nicodim (Austria)

Articol de - Publicat duminica, 28 iunie 2015 14:31

Steliştii trag tare pentru startul sezonului, care va debuta pe 11 iulie. Aflaţi în Austria în cel de-al doilea cantonament al verii, Tamaş, Varela şi compania nu sînt menajaţi deloc de Rădoi şi stafful acestuia.

În fiecare zi, campionii au programate cîte două şedinţe de pregătire, fiecare cu antrenamente specifice de pregătire fizică, dar şi de joc cu mingea. Campionii au avut deja şi două meciuri de verificare, unul pierdut 5-4, în faţa divizionarei austrice, Austria Klagenfurt şi au remizat cu vicecampioana Poloniei, Legia Varşovia, 1-1.

Următorul joc amical al Stelei va avea loc pe 30 iunie, la Eben, împotriva celor de la Rubin Kazan. Partida va începe la ora României, 18:00 şi va fi transmisă în direct de DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

IMAGINI DIN CANTONAMENTUL STELEI DIN AUSTRIA!Cum se pregătesc steliştii sub comanda lui Mirel Rădoi

Posted by Gazeta Sporturilor on 28 Iunie 2015

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  28 Iunie 2015, 18:48

Oribile tricouri, oribila sigla, oribila mutra lui Tamas....

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Iunie 2015, 17:15

Cunosc privirea asta a lui Tamas ! Asta a ”lins” vreo bere când a cerut la toaleta !

steaualibera
steaualibera  •  28 Iunie 2015, 15:55

la

Vezi toate comentariile (5)
Comentează